Archroma ve Carlin’den Rengarenk Ortaklık

Renk alanında verdiği hizmetlerle tanınan Archroma, ilk moda trend tahmin ajansı olma özelliğindeki Carlin ile stratejik ortaklık sözleşmesi imzaladı.

  08 Ekim 2018 01:00 Pazartesi
Archroma ve Carlin’den Rengarenk Ortaklık

Dünya genelinde, renk ve özel kimyasallar alanında faaliyet gösteren Archroma, 1947’de kurulan ilk trend tahmin ajansı olma özelliğindeki Carlin ile ortaklık sözleşmesi imzaladı. Buna göre; Carlin, yayın yaptığı tüm organlarında Archroma’nın renk referanslarını kullanacak. İki firma Paris başta olmak üzere, dünyanın önde gelen moda merkezlerindeki markalar için, çeşitli konferanslar ve etkinlikler düzenleyecek. Öte yandan Archroma Color Book (Renk Atlası) için satış temsilciliği operasyonu da Carlin yürütecek. Archroma renk yönetimi hizmetleri ise mevcut kanallardan satılmaya devam edecek.

‘Yepyeni Kitlelere Ulaşabileceğiz’

Archroma tarafından geliştirilen altı ciltlik renk atlası, pamuk poplin üzerinde 4 bin 300’den fazla rengi bünyesinde barındırıyor. Archroma Renk Yönetimi Hizmetleri Genel Müdürü Chris Hipps, Renk Atlasıyla birlikte, tekstil endüstrisi için renk kütüphanesi kavramını yeniden tanımladıklarını ifade etti. Hipps, “Carlin ile yaptığımız iş birliği ile Renk Atlas'ımızı ve renk tutkumuzu yepyeni bir kitleyle paylaşabileceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Paylaşımlarımıza Yardımcı Olacak’

Carlin Uluslararası Satışlar Müdürü Edouard Keller ise firmalarının trend tahmini konusundaki ilgilerinin her geçen gün arttığına vurgu yaparken, “Archroma, müşterilerimiz için hem pratik hem de anında kullanılabilen bir dizi servis ve araç sunmaktadır. Bu ortaklık, gelişmiş Renk Atlası'nı ve ilgili araçlarını Fransa'daki yaratıcı firma ve unsurlarla paylaşmamıza yardımcı olacak” açıklamasında bulundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.