Aisha Üretimini Türkiye'ye taşıyor

Dünya’nın trend yaratan ünlü markaları arsında sayılan Aisha, üretim üssünü Çin'den Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyor.

  20 Kasım 2014 17:24 Perşembe
Aisha Üretimini Türkiye'ye taşıyor

Danny Tabet’e ait koleksiyonları ile tüm dünyada tanınan Aisha, 10 yıldır üretim yaptığı Çin'deki atölyelerini Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Konu ile ilgili konuşan Aisha'nın kurucusu Feras Allaf, Haute Couture ve abiyede yakaladıkları başarının devamı için Türkiye pazarına da girdiklerini belirterek “Çin'deki üretimi tamamen Türkiye'ye taşımaya hazırlanıyoruz. Sadece üretimde değil, kendi markamızı çizgimizi Türkiye'ye taşımaya kararlıyız” dedi.

Modanın Kalbi İstanbul

Türkiye'nin yükselen yıldızının moda dünyasını cezbettiğini söyleyen Feras Allaf'ın İstanbul hedefleri ise oldukça büyük olduğunu belirterek “Kendi çizgimizi, markamızı bütün dünyaya İstanbul'dan dağıtmak istiyoruz. Çin'in ekonomik açıdan cazip yatırım fırsatları ilk fırsatta karlı gibi görünse de, kalıcı değil. Modanın kalbi İstanbul. Dünyanın pek çok ünlü markası için İstanbul eşsiz fırsatlar sunuyor. Burada sadece satıcı değil üretici ve kalıcı olacağız” diye konuştu.  



YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.