Agnona İle İklim Değişti, Akdeniz Oldu

Ünlü İtalyan giyim markası Agnona, 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu ile izleyenleri büyüledi.

  15 Haziran 2012 23:59 Cuma
Agnona İle İklim Değişti, Akdeniz Oldu

İtalyan moda markası Agnona 2012-2013 kışına özel tasarımları ile göz doldurdu. Tek renk elbiselerin yanında özellikle kürklerin ve kaşmir kumaşların kullanıldığı paltolar elbiseleri tamamlayan yapısı ile tam not aldı. Koleksiyonun genel anlamda dört ayrı kategoriye ayrılarak tasarlanması ise, müşteriler için seçim şansını kolaylaştırıyor. Özellikle iş yaşamında kullanılabilecek kıyafetlerin yanında, akşam için şık bir kıyafet, öğleden sonra için rahat spor bir giyim ve sabah saatlerinde kullanılmak üzere günlük parçalar yoğun ilgi ile karşılaştı. Kentsel tarzı yansıtan sofistike çizgiler ile yeni bir stil yaratan marka, giyim ve triko için özel tasarlanmış kıyafetlerle koleksiyonunu farklılaştıran yapısıyla da beğeni topladı. Markanın yeni öğesi olarak koleksiyona giren kaşmir kruvaze ceketler dikkati çeken tasarımlar arasında yer alıyor. Uzun olarak tasarlanan ceketler özellikle kaşmir çift jarse olarak dizayn edilmiş.

Soğuk kış günleri için alışık olunmayan bir şekilde açık tonlarda paltolar önemli parçalar olarak öne çıkıyor. Beyaz kaşmir ceketler de koleksiyonu süsleyen parçalar arasında yer alıyor. Koleksiyonun en önemli parçalarından birisi olan işlemeli, kaşmir tilki kürkü, vizon kürkünden yapılmış elbise ve paltolar göz dolduruyor. Ayrıca koleksiyonda yer alan ‘zamansız çizgiler’ elbise ve pantolonlara yansımış görünüyor.

Özellikle ipek bluzlar, elbiseler ve asimetrik kombinezonlar kullanılarak zengin bir hava yakalanırken, pantolonların, yün ve süet olarak tasarlanmış olması övgüyü hak ediyor. Farklı kombinasyonlu tasarımlarda ise maxi düğmeler, kürk yakalar dikkat çekiyor. Uzunluklar açısından bakıldığında özellikle maxi boyların dikkat çektiği koleksiyonda renk tercihi, siyah, güvercin, çimento, kahverengi, gece mavisi, tütün, çikolata, bordo ve bej den yana kullanılmış. Şekil bakımından düz parçaların yer aldığı tasarımlarda, kürk, yünlü kumaş, kaşmir, yün örgü, nevresim, ipek, süet kumaşları yoğunlukla kullanılmış. 70'li yıllarda Agnona tarafından başlatılan orjinal ‘Spazzolino’ kumaşlar, koleksiyonun önemli kumaş parçaları arasında yer almış. Bu özel kumaş dökümlü ve uzun ceketlerde kendine yer bulmuş.

Kentsel giyim tarzına yönelik tasarımları ile bilinen Agnona, 2012-2013 sonbahar kış sezonu içinde bu anlamda başarılı çalışmalar yapmış. Markanın bu özel koleksiyonu için hazırladığı aksesuarlar arasında ise; opak çoraplar, deri ayak bileğinde biten çizmeler, deri kemerler, kürkler, deri cüzdanlar, deri bağcıklı ayakkabılar yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.