Aditya Birla Yeni Koleksiyonunu Tanıttı

Aditya Birla grup şirketleri yeni inovasyonlarını Liva Sonbahar-Kış 2016- 2017 koleksiyonununda tanıttı

  21 Aralık 2015 09:12 Pazartesi
Aditya Birla Yeni Koleksiyonunu Tanıttı

Dünyanın en büyük iplik üreticilerinden Aditya Birla’ya bağlı özel viskoz kesik elyaflar konusunda dünya lideri olan Birla Cellulose, Birla Viskoz, Birla Modal, Brila Excel ve Birla Spunshade gibi özel sentetik selüloz elyafların geniş yelpazesi ile iki farklı grup ve 6 adet tedarik zincir partneri ile Liva Sonbahar-Kış 2016- 2017 koleksiyonunu tanıttı. Ayrıca yine Aditya Birla’nın sahip olduğu Thai Acrylic Fibre Co. Ltd şirketi de anti-mikrobik elyaf yeniliği olan Amicor’u,  Aditya Birla İplik de viskoz ve modal iplik karışımlarını tanıttı.

Kanvas

Sanat teması üzerine yoğunlaşan Liva koleksiyonunda yer alan Kanvas bölümünde “kendini yeniden ifade etmek” teması üzerine kurulurken, koleksiyonda kullanılan kumaşların tümü çevre dostu eğrilmiş boyama elyafı içeren kalıcı renkleriyle ve kalıcılığı sunan LIVA Spunshade Melanges’ı ve uzun süreli hijyenle ve tazelik hissi ile antibakteriyel özellikler sunan Modal Amicor’dan yapılan kumaşlar bulunuyor. Liva Modal Indigo anahtar özelliği olan sürdürülebilirlik ile doğal boyalar içerirken, sıcaklık sağlayan Liva Spunshade Thermolite, kaplama, yapağı, pike ve daha fazla farklı yapı içeriyor.

Galeri

Koleksiyonda bulunan diğer bir bölüm olan Galeri’de ise öne çıkan kumaşları yapısındaki saf form ve zengin karışımı ile Birla Modal elyafları içeriyor. Sıcaklıkla birlikte rahatlığı sunan Birla Modal yün elyafları, farklı tasarımlarla, baskılarla ve bağlamalarla zengin bir görüntü sağlayan Liva dantellerini, krep efekti veren yüksek bükümlü kumaş Birla Modal ve metalik parıltı ile geniş yelpazede dijital baskı ve iki yüzlü kaplama suanan Birla viskoz ve modal karışımını içeren bölüm, kumaşa değişik formlar kazandırıyor.

Tanıttıkları koleksiyon hakkında, Birla Selüloz’un Pazarlama ve Sektör Geliştirme Departmanı Başkanı Manohar Samuel, “İham kaynağı, müşterilerle olan etkileşimden ve Sonbahar- Kış koleksiyonumuzda bizi denge ve moda yapan markalardan alınmıştır” dedi. Aditya Birla Satış ve Pazarlama Departmanı Başkanı Sachin Malik de, “Çin ve global pazardan partnerlerle birlikte çalışarak Birla Modal ve Birla Spunshades’de tayt, günlük pantolon, nevresim, örme ve dokuma gibi uygulamalarda yeniliklere sahip olmaktan mutluyuz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.