Yenilikçi ve Sürdürülebilir Teknoloji: Autefa Solutions

Autefa Solutions'ın ekonomik ve teknik avantajları karde-çapraz iğneleme hatları, aerodinamik ağ şekillendirme teknolojisi, spunlace ve termo-bağlama hatları ile ziyaretçilerle buluştu.

  05 Temmuz 2022 09:05 Salı
Yenilikçi ve Sürdürülebilir Teknoloji: Autefa Solutions

Autefa Solutions nonwoven hatları, müşterilerin kaliteli ağ oluşturma, ağ yapıştırma, aktif ağırlık regülasyonu ve minimal bakım ihtiyaçlarına karşılık veriyor.Genel eğilim, malzeme maliyetlerinde tasarruf sağlayan ve çalışma hızlarını artıran fiziksel değerleri korurken ağırlığı azaltmaktır. Müşteriler, malzeme mukavemetinden ödün vermeden hafif ağırlıkta kumaşlar üretebilen makineler ve hatlar talep ediyor. Ayrıca, iğneleme teknolojisindeki büyüme gücünü korumaya devam ediyor, buna iyi bir örnek, sürdürülebilirlik açısından da Suni Deri. Autefa Solutions, filtrasyon işi ve kağıt üreticisi keçeleri gibi iğneli teknik uygulamalara yönelik artan talebe hizmet eder. Sürdürülebilirlik dünya çapında çok elzem bir husustur. Artan çevre bilinciyle birlikte, odun hamuru teknolojisi segmentinin gelişmiş büyüme oranlarını yukarı çekmesine olanak veren yenilenebilir tekstillere olan talep önde geliyor. Müşterilerimiz, geri dönüştürülmüş PET elyaflar, karbon elyaflar, geri kazanılmış elyaflar gibi yeniden kazanılabilir elyafların yanı sıra kenevir veya hindistancevizi gibi çeşitli doğal elyafların kullanımını artırmaktadır.

Eksiksiz Tam Hat

Autefa Solutions İğne Delme hatları, kolay kullanım, daha az enerji tüketimi/gms, azaltılmış operasyon manşonları ile mükemmel ve tekrarlanabilir ürün kalitesi ile kendilerini farklı kılar. Stylus ürün ailesinin iğne tezgahları tüm elyaf türlerini işleyebilir. İğne tezgahları, tahrik modüllerinin sayısı ayarlanarak gerekli çıktı ve hıza uyacak şekilde tasarlanmıştır. Autefa'nın iğneleme hatları, gerilme mukavemeti ve düzgünlük (MD/CD oranı) açısından olağanüstü teknik performansa sahip, düzgün ve homojen hafif bir kumaş üretir. İğne delme hatları, harmanlama, taraklama, çaprazlama ve iğneleme gibi birkaç adımdan oluşur. Böyle bir hattın performansı ve ürünün görünüm, düzgünlük ve mekanik özellikler açısından kalitesi tüm adımlara bağlıdır. Tam hat tedarikçisi olarak Autefa Solution, performansı artırmak ve tüm bileşenlerinde yüksek kaliteli hat sağlamak için sürecin tüm farklı adımlarında çalıştı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.