Andritz Kapsamlı ‘’We Care’’ Sürdürülebilirlik Programı

Andritz, sürdürülebilirliğe yönelik uzun yıllara dayanan faaliyetleri, aşamaları, hedef ve planlamaları şimdi artık kendi çatısı altında “We Care” ile birleştirdi.

  30 Ağustos 2021 08:59 Pazartesi
Andritz Kapsamlı ‘’We Care’’ Sürdürülebilirlik Programı

Andritz AG'nin Başkanı ve CEO'su Wolfgang Leitner yaptığı açıklamada  “Sürdürülebilirlik, Andritz iş stratejisinin ve şirket kültürümüzün ana parçalarından biridir. Odak konu ve hedefler, Andritz'in sürdürülebilir bir geleceğe yönelik en geniş kapsamlı katkı verebileceği alanlar dikkate alınarak seçilmiştir. ‘’We Care’’ sürdürülebilirlik programımız, şimdi artık ESG’ye yönelik tüm inisiyatif ve çabalarımızı tek bir çatı altında birleştirmektedir. Öyle ki, bütün çalışanlarımız bu kurumsal stratejiye bağlıdır.’’ Dedi.

“We Care”, sürdürülebilirliğe yönelik çok-yönlü, kapsamlı ve uygulamalı bir yaklaşımla yürütülen bir çalışmadır. Andritz, odak konularının her biri için ayrı – Ekoloji (E), Sosyal (S) ve Girişimcilik (G) prensipleri  için girişimci hedefler belirlemiştir ve bunlar, Andritz ve paydaşlarının işletme aktivitelerini daha sürdürülebilir kılma amacıyla çalışılmıştır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.