Zorlu Tekstil, Yeni Koleksiyonlarıyla Heimtextil’de

Zorlu Tekstil Grubu, Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. TAÇ Perde ve TAÇ İplik ürünlerini tanıtan tekstil grubu, Valeron 2016 Koleksiyonu’nu da fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu

  09 Şubat 2016 11:00 Salı
Zorlu Tekstil, Yeni Koleksiyonlarıyla Heimtextil’de

Zorlu Tekstil Grubu, 12-15 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen Heimtextil’de yerini alarak, koleksiyonlarıyla beğeni topladı. Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle ev tekstili modasını belirleyen TAÇ’ın Perde Koleksiyonu ürünlerinin yanı sıra, Zorlu Tekstil Grubu’nun bilinen markalarından biri olan Valeron’un 2016 Koleksiyonu da fuar ziyaretçileriyle buluştu. Tekstil sektörü profesyonellerinin uluslararası bakış açısı kazanmaları ve rekabet ortamlarını incelemeleri amacını güden fuarda; yer, duvar ve pencere dekorasyonundan, yatak ve masa örtüsüne kadar her türlü ev tekstili ürünü yer aldı.

Zorlu Tekstil Grubu’ndan Taç ve Valeron Koleksiyonları

Yılda iki kez sunulan yeni koleksiyonları ile tasarım alanında tüketicilerin taleplerine cevap veren TAÇ, Ar-Ge ve desen çalışmalarına büyük yatırımlar yaparak koleksiyonlarını uluslararası trendsetterlar ile işbirliği içerisinde yaratıyor. Nevresim takımlarından, bornoz ve havlu çeşitlerine; perdeden dekoratif ürünlere kadar oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Valeron ise, her yeni sezona özgün ve farklı tasarımcıların özel olarak tasarladığı ürünlerle özel koleksiyonlara imza atıyor. . İlk olarak Avrupa tekstil pazarında adını duyuran Valeron, koleksiyonlarını dünya çapında, başta Avrupa olmak üzere 40’a yakın ülkede 200’ü aşkın noktada piyasaya sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.