Zorlu Tekstil İnovatif Ürünleriyle Öne Çıkıyor

İnovatif ve yenilikçi ürünleri ile öne çıkan Zorlu Tekstil'in "Kendini Temizleyen Stor ve Kumaş Perde"si, katıldığı R+T Fuarı'nda en çok dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

  06 Mart 2018 01:00 Salı
Zorlu Tekstil İnovatif Ürünleriyle Öne Çıkıyor

İnovasyonu bir değer olarak gören Zorlu Tekstil, yeni nesil inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor. Kendini Temizleyen Stor ve Kumaş Perde ile öne çıkan Zorlu Tekstil’in inovatif ürünleri arasında yer alan Yeni Nesil Stor Sistemleri ise kullanım kolaylığıyla beraber estetik görünüm sağlıyor. Zorlu Tekstil’in yeni nesil ürünleri arasında; ahşap görünümlü Day&Night kumaşları ile gün ışığını geçirmemesinin yanında ortamın dışarıdan görünmesini engelleyen Black Out kumaşlar da yer alıyor. Ayrıca zarafeti ve dayanıklılığı bir araya getiren jakar ve baskılı kumaşları da inovatif ürün gamına ekleyen Zorlu Tekstil otellere kullanılan perdeler için özel olarak üretilen antibakteriyel Contract kumaşlarının yanı sıra yüksek UV dirençli olan ve uzun kullanım imkanı sunan tente kumaşları gibi seçkin ürünler de sunuyor.

Yeni Nesil Ürünlerini Sergiledi

Bünyesindeki perde ve ev tekstili üretim tesisleri, pazarlama şirketi ve dünyaca ünlü markaları ile ev tekstilinin global ve lider kuruluşları arasında yer alan Zorluteks, Stuttgart’ta gerçekleşen R+T Fuarı’nda kendi geliştirdiği yeni nesil ürünleri ile yerini aldı. Fuarda yeni nesil inovatif ürünlerini sergileyen Zorlu Tekstil, Kendini Temizleyen Stor ve Kumaş Perde, Yeni Nesil Stor Sistemleri, Black Out kumaşları, Tente, Day&Night, jakar ve baskılı kumaşları ve Contract ürün grubuyla misafirlerini ağırladı. Zorlu Tekstil’in, “Kendini Temizleyen Stor ve Kumaş Perde”si fuarda en çok dikkat çeken ürünler arasında yer aldı.

Kendini Temizleyen Stor Perde Finale Kaldı

Ar–Ge çalışmaları ve yenilikçi uygulamaları ile adından sıkça söz ettiren Zorluteks, “Kendini Temizleyen Stor Perde” ile geçtiğimiz ay fuar kapsamında düzenlenen ‘2018 R+T Stuttgart İnovasyon Ödülleri Yarışması’nda teknik tekstil kategorisinde finale kalan başarılı firmalardan biri olmuştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.