Yiwutex 2016, Haziran’da Kapılarını Açıyor

Tasarım, kumaş ve tekstil teknolojilerindeki yeniliklerin sergileneceği Yiwutex 2016, 14-16 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek

  30 Kasım -0001 00:00 Pazartesi
Yiwutex 2016, Haziran’da Kapılarını Açıyor

Tekstil sektöründeki son yeniliklerin görücüye çıktığı “Yiwutex” Çin Yiwu Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı, 17. kez sektör profesyonellerini bir araya getirecek. İleri (ICT) Bilgi ve İletişim Teknolojileri tarafından geliştirilen yeni çözümlerin sergileneceği YiwuTex 2016, “Akıllı üretim, yeni tasarım ve kumaş yeniliği” gibi konular üzerine odaklanıyor. Fuarda, tekstil üreticilerinin yeni tekstil çağında enerji verimliliği ve uygun maliyetli üretimi yakalamasına yardımcı olacak tamamen otomatik ve sürdürülebilir ürünler ziyaretçiler ile buluşacak.

Dijital baskıdaki yenilikler, örgü kumaşlardaki baskı teknolojileri ve ekipmanlara da yansıyor. Örgü kumaşlar için dijital baskının önümüzdeki beş yıl boyunca yükselen trend olacağı ve tekstil sektöründe yüzde 15’lik pazar payını oluşturacağı öngörülüyor. Dijital baskı alanındaki bahsedilen büyük pazar potansiyelini fırsat dönüştürmek için YiwuTex 2016’da “Örgü Giyim Teşhir Bölgesi (Knitwear Display Zone)” yer alacak.

Etkinlikler, Sektör Uzmanları ve Ziyaretçileri Bir Araya Getiriyor
Sergilenecek teknoloji yeniliklerinin yanı sıra, YiwuTex 2016 ziyaretçileri, tekstil uzmanlarının sektör üretimine ve satışına yönelik hazırladıkları sempozyumlara katılarak bilgi edinebilir. Düzenlenecek etkinliklerde; örme teknolojisi yelpazesi, dijital baskı teknolojisi, desen tasarımı, sürdürülebilir çözümler ve markalaşma metodolojisi gibi konular işlenecek. YiwuTex 2016’da tüm dünyadan 160’ın üzerinde katılımcı yer alıyor. Alıcıların satın alma verimliliğini artırmak adına fuar, "Örgü ve Çorap Makineleri", “Dikiş ve Otomatik konfeksiyon Makineleri", “Boyama, Terbiye ve Dijital Baskı Makineleri" adlı üç temalı bölgeden oluşuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.