Yiwu-Tex Mayıs’ta Kapılarını Açıyor

Tasarım, kumaş ve tekstil teknolojilerindeki yeniliklerin sergileneceği Yiwutex 2018, kapılarını açmaya hazırlanıyor.

  24 Nisan 2018 01:00 Salı
Yiwu-Tex Mayıs’ta Kapılarını Açıyor

Tekstil sektöründeki son yeniliklerin görücüye çıktığı “Yiwu-Tex” Çin Yiwu Uluslararası Tekstil ve Kumaş Endüstrisi Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. Çin'de her yıl düzenlenen, örme ve konfeksiyon sektörünün önemli fuarlarından biri kabul edilen Yiwu-Tex 2018, 17-19 Mayıs tarihleri arasında Zhejiang eyaletinde bulunan Yiwu Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Fuarda 280’den fazla katılımcının son teknoloji akıllı makineleri, teknolojileri ve tekstil ürünlerini sergilemesi bekleniyor.

Tekstil ve hazır giyim imalat endüstrilerinin hızla modernleşmesi, büyüyen uluslararası rekabet ortamında öne çıkmak için otomasyon ve bilgi teknolojisine yapılan yeni yatırımlar, beraberinde verimlilik ve ürün kalitesinin iyileştirilmesini gerekli kılıyor. Yiwu’nun temel endüstrilerinden biri olan örme ürünler; moda, sportif ve işlevsel şekilde gelişmesinin yanı sıra geleneksel üretim ve tasarım çerçevelerinden ayrılıyor. Yerel örme ve kumaş işletmeleri, ürünlerinin işlevselliğini ve tasarımını iyileştirerek, markalar kurarak ve rekabet avantajlarını güçlendirmek için e-ticaret platformlarını genişleterek katma değeri yükseltmek için çalışıyor.

Çin’in dokuma şehri olarak da adlandırılan Yiwu’da 1500 dokuma üretim işletmesi bulunuyor ve Yiwu dokuması, iç piyasa payının yüzde 62,5’ini oluşturuyor. Dokuma firmaları 8 milyar Yuan’dan fazla yatırım yaparak yaklaşık 80 bin ekipmanı piyasaya sundu. Dokuma ürünleri Japonya, ABD, Almanya ve Rusya dahil olmak üzere 100’den fazla ülkeye ihraç ediliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.