YIWU H&G 13 Yaşında

YIWU Mensucat, Örgü, Boya ve Terbiye Ekipmanları fuarı, 13.kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Avrupa ve Asya’dan makinecileri ağırlayacak olan etkinliğin başarılı bir edisyon geçirmesi bekleniyor.

  20 Mart 2013 01:05 Çarşamba
YIWU H&G 13 Yaşında
Çin’in Yiwu Bölgesi’nde düzenlenen YIWU Mensucat, Örgü, Boya ve Terbiye Ekipmanları Fuarı 27-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Yiwu Fuar Merkezi’nde yapılacak. Örme ve mensucat alanında üretim ağına sahip firmaların katılım göstermesi beklenen fuarın yaklaşık 10.000 kişi tarafından ziyaret edileceği tahmin ediliyor. 13. kez kapılarını açacak olan fuar da, özellikle Asya’dan önemli katılımcıların yer alacağı söyleniyor. Üreticiler fuarda son teknolojik ürünlerini, dikişsiz iç çamaşırı makinelerini, en iyi mensucat üretim makinelerini sergileyecekler. 2011 yılında gerçekleştirilen organizasyonda başarılı sonuçlar alan etkinlik, örme ve mensucat işletmeleri için önemli bir platform olarak tanımlanıyor. Organizasyonun ortakları arasında Chemtax Endüstri şirketi yer alıyor. Avrupalı örgü, iplik, boyama cihazları gibi ürünler veren 20’den fazla markaların ajansı olarak bilinen Chemtex’in organizasyona destek olması aynı zamanda katılımcı sayısında da olumlu yönde etkili oluyor.\r\n

Organizasyon destekçileri arasında ise; Çin Commodities City Group ve Adsale Exhibition Services Ltd tarafından düzenlenen fuarın destekçileri arasında şu kurumlar yer alıyor; Yiwu Ticaret ve Uluslararası Ticaret Odası, Yiwu  Çin Ticaret Odası, Yiwu Çorap Sanayicileri Derneği, Yiwu Örgü Sanayi Derneği, Yiwu Dikişsiz Örme Derneği, Yiwu Fermuar Sanayi Derneği, Yiwu Konfeksiyon Sanayicileri Derneği, Yiwu Eldiven Sanayi Derneği, Örme Baskı ve Boya Sanayi Derneği.

\r\n

2000 yılından bu yana her yıl kasım ayında düzenlenen Yiwu fuarı, 2007 ve 2009 yılları arasında Zhejiang eyaletinde en büyük on fuardan birisi olarak ödüllendirildi. Organizasyon alınan ödül ile en iyi örme makinelerini kucaklayan organizasyonlardan birisi olarak öne çıktı.

\r\n

Etkinliğe, yuvarlak örme ve dikişsiz iç giyim üreticilerinden

\r\n

Santoni, Cixing, Runyuan, Aotu, Rifa, Cosine, Alman Merz firmaları katılacak. Fuara katılan örgü ve mensucat makineleri imalatçıları arasında ise; Lonati, Aurora, Jinheng, Rosso, Huihao, Shaoxing Royuan, Taiwan Dakong, Yexiao, Shuishan bulunuyor. Bunun dışında yüksek kaliteli örgü makineleri üreticileri, Jakob Muller, Dongguan Kyang Yhe, Yinglong, Yile organizasyondaki yerini alacak. Xinya, Heliot, Gold Fai, Mingguang, Sande ise etkinlikte baskı, boyama ve terbiye makinesi üreticisi olarak yer alacak.

\r\n

Geçen Yıl 8.500 Kişi Ziyaret Etmişti

\r\n

2011 yılında gerçekleşen etkinlik 9.000 metrekare alanda, 150 firmanın 450 yüksek teknoloji ürününü sergilediği bir şölen olarak gerçekleşmişti. Fuara Türkiye, İtalya, Japonya, Almanya, Kore, Malezya, Hong Kong, Çin, İsviçre\'den önemli firmalar katılmıştı. Geçen yıl düzenlenen organizasyonu 3 gün içinde toplam 8.508 profesyonel üretici tarafından ziyaret edildi. Ziyaretçilerin yüzde 6.2\'sini denizaşırı ülkelerden gelenler oluşturdu.

\r\n

Bölgede düzenlenen etkin fuarlardan birisi olan ve Yiwu H&G ile aynı döneme denk gelen Yiwu S&G 2012 Dikiş Makineleri ve Ekipmanları Fuarı da aynı tarihlerde ve aynı bölge de düzenlenecek.

\r\n


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.