Yiwu, Etkinlik Öncesi Prova Yaptı

Çin’de düzenlenen Yiwu Fuarları, geride kalan 13 yıllık tecrübe ile yeni edisyona hazırlanıyor

  15 Ekim 2012 23:38 Pazartesi
Yiwu, Etkinlik Öncesi Prova Yaptı

 

Çin’de yapılan önemli tekstil fuarlarından olan Yiwu H&G ve Yiwu S&G 2012 etkinliklerinin yeni edisyonları hakkında bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Zhejiang eyaletinin en çok öne çıkan 10 organizasyonu arasında yer alan fuardan Yiwu H&G, çorap, örgü, boyama ve terbiye makinelerinin yer aldığı bir sergi olurken, Yiwu S&G dikiş makine ve ekipmanlarının tanıtıldığı bir etkinlik olarak biliniyor. 27-30 Kasım 2012 tarihleri arasında Yiwu Uluslararası Fuar alanında eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan etkinliklerin, küresel alanda gerilediği konuşulan Çin Tekstil sektörüne de ışık tutması bekleniyor. Fuarın bu döneme kadar yapılan hazırlıklarını konu alan basın toplantısı da önemli üreticilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Yiwu Eyaletinden ve Çin’den önemli sanayicilerin katıldığı toplantı, fuarın başarılı bir sonuç vermesi adına yapılan çalışmaların anlatıldığı bir etkinlik oldu. Organizasyonun uluslararası alanda önemli alıcıları çekmesi bekleniyor. Bu anlamda yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı aynı zamanda fuar öncesi prova niteliği de taşıyor.

 

Tekstil Endüstrisinde Yeni Gelişmeler Takip Edilecek

2012 ve 2013 yılında Çin tekstil ve hazır giyim endüstrisinde sosyal sorumluluk adına da önemli çalışmalar yürütülecek. Konferansların ve özel çalışmaların yer aldığı bir dizi etkinlik organize edilirken, değerlendirme toplantıları ile Çin’in tekstil ve hazır giyim alanında sürdürülebilir kalkınmaya yönelik çalışma planı da oluşturuluyor. Teknolojik gelişmelere bağlı olarak, çevre dostu üretimi destekleyen çalışmaların yer aldığı değerlendirme de, ekonomik anlamda kalkınmaya odaklanılıyor. Bu konuda sektörün nabzını tutan ve 13 yıldır sektöre hizmet veren Yiwu H&G ve Yiwu S&G, profesyonel alıcıların katıldıkları bir oluşum olarak biliniyor. Fuarın yapılacak olan edisyonunda da yaklaşık 11 ülkeden 300 üst düzey alıcıya ev sahipliği yapması bekleniyor. 15.000 metrekare sergi alanına sahip olan etkinliğin, yüksek verimlilik başta olmak üzere, enerji tasarrufu, kaliteli üretim gibi önemli taleplere platform oluşturacağı ifade ediliyor.

İnovasyon, Dizayn ve Markalaşma

Küresel alanda en büyük tekstil oyuncusu olan Çin aynı başarıyı standart üretimde yakalayamıyor. Firmaların en çok sıkıntı yaşadığı nokta olan kaliteli ve standart üretim, kalkınma planı ile birlikte şekillenecek. Markalaşmanın yenilikçi üretim, teknolojik seviyeyle olan yakın ilgisi, firmaları bu anlamda çalışmalar yapmaya itiyor. Çin’in bu anlamda gelişimini kapsayan konuların ele alınacağı seminerler, sergi ile birlikte sunulacak. Seminer konuları arasında Çin İç giyim pazarı geliştirme forumu, 2013-2014 İç giyim trend forumu gibi başlıklar yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.