Yenilikler Uluslararası Tekstil Konferansı’nda Konuşulacak

Aachen-Dresden-Denkendorf Uluslararası Tekstil Konferansı, 24-25 Kasım 2016 tarihlerinde ulusal ve uluslararası konuşmacıların katılımıyla tekstil sektörüne yeni bir bakış getirecek.

  06 Eylül 2016 09:00 Salı
Yenilikler Uluslararası Tekstil Konferansı’nda Konuşulacak

Almanya’nın önemli tekstil merkezlerinden Aachen-Dresden ve Denkendorf üçgeni çerçevesinde her yıl farklı bir lokasyonda gerçekleştirilen Aachen-Dresden-Denkendorf Uluslararası Tekstil Konferansı, bu yıl 24-25 Kasım 2016 tarihlerinde Dresden’de düzenlenecek. Üç paralel bölümden oluşan, tanınmış ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı konferans programı, tekstil sektöründeki gelişmelere ışık tutacak.

Bu yılki ortak ülkeler Avusturya ve İsviçre sayesinde, katılımcıların farklı ülkelerle işbirliğini ve iletişim ağını güçlendirmeyi hedefleyen konferans, dünyanın birçok yerinden şirket temsilcilerini, araştırma enstitülerini, dernekleri ve öğrencileri ağırlayacak.

Gerçekleştirilecek yaklaşık 80 sunumda; fonksiyonel tekstiller, megatrendler ve polimer malzemelerin yanı sıra, lif destekli karma materyaller, tekstil yapısında işlevsellik ve koruyucu tekstil alanlarındaki ulusal ve uluslararası bilimsel çalışmaların sonuçları dinleyicilere aktarılacak.

Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlecek olan, Aachen-Dresden-Denkendorf Uluslararası Tekstil Konferansı; interaktif bir ortamda deneyimlerin, yeni fikirlerin ve bilginin karşılıklı paylaşımına olanak tanıyacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.