Yeni Perdeler ve Sürdürülebilir Havlu Kumaş Ürünleri

Karl Mayer trendleri belirlerken Messe Frankfurt’ta ve Obertshausen’de bir şirket içi etkinlikte yer alacağını ilan etti.

  24 Aralık 2018 16:55 Pazartesi
Yeni Perdeler ve Sürdürülebilir Havlu Kumaş Ürünleri

Yaklaşık 40 yıl sonra ilk kez Karl Mayer, Frankfurt/Main'da düzenlenecek olan Heimtextil'de yeniden yer alacak. 8-11 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda bu yenilikçi tekstil makinesi üreticisi, havlu kumaşlar ve perdeler konusunda dünya çapında bazı yenilikler sunacak. Bu amaçla şirket, fuar organizatörlerinden fuarın Trend Forumunda yer alan bir stant satın aldı. Karl Mayer, bilgi standı ile Salon 3.0'da Stand K 65'de hazır bulunacak. Aynı zamanda şirket içi bir etkinlik, servis otobüsü ile kolayca ulaşılabilen Obertshausen'deki genel merkezinde gerçekleştirilecektir. Burada makineler ve yeni tekstil gelişmeleri gösterilecek.

Karl Mayer, Heimtextil için atkı çözgü örgüler alanındaki yeni faaliyetlerini Weft.Fashion markası altında birleştirecek. Bu amaçla, Şirket İçi Etkinlik için yeni bir atkı perdesi ürünü üretilecek. Modaya uygun desen, hali hazırda moda olan dokuma benzeri görünümüyle sahip olduğu abartılı tasarımıyla etkiliyor. Sofistike süslü iplik, çözgü-örme atkı perdesine tamamen yeni bir yüz kazandırıyor. Bu ürün için Karl Mayer, Weft.Fashion ile tamamen uyumlu son derece cazip fiyat-performans oranına sahip yeni bir atkı atma çözgülü örgü makinesi duyurdu: Çözgü Örgü verimliliğinin faydaları ile üretilen yeni Ev Tekstilleri.

Karl Mayer’ın Yeni Makine Prömiyeri

Ayrıca, havlu segmenti için bir makine prömiyeri olacak: Karl Mayer, TM 4 TS-EL'yi 193ʺ'lik bir çalışma genişliğinde ve E 28 ölçüsünde ilk defa Almanya'da sergileyecek. Bu verimli makine, devrim yaratan bir tekstil yeniliği üreterek Obertshausen'deki yüksek performansını ortaya çıkaracaktır: dış yüzdeki mikro fiberlerden yapılmış yumuşak kadife tabakalı, çift yüzlü, çözgülü örme havlu kumaş ve iç tarafta pamuktan yapılmış emici bir yüzey. Bornozlar için bu ürün fonksiyonel ve şık olmasının yanı sıra dokuma muadillerine kıyasla çevre koruma açısından da avantajlar sağlıyor ve bu, üretiminde kullanılan makine teknolojisinden kaynaklanmaktadır.

Karl Mayer’ın sürdürülebilir havlu ürünleri üretimi için çözümleri Terry.Eco’da bulunabilir ve şirketin temiz bir üretim taahhüdünün tamamı Clean.Productions başlığı altında yer almaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.