Yapar Paslanmaz'dan İki Yeni Makine

Yapar Paslanmaz, deneyimli ve uzman ekibi ile geliştirdiği yeni kumaş boyama ve ram önü yıkama makinelerini ilk kez KTM 2018'de sergileyecek.

  10 Eylül 2018 01:00 Pazartesi
Yapar Paslanmaz'dan İki Yeni Makine

Bir aile şirketi olarak, 1974 yılında Kahramanmaraş’ta kurulan Yapar Paslanmaz, KTM 2018'de iki yeni ürünüyle yer alacak. Tekstil sektörüne yönelik geliştirdiği yeni kumaş boyama ve ram önü yıkama makinelerini ilk kez KTM 2018'de sergileyecek olan firmanın Genel Koordinatörü Hünkar Berkay İnan, yayın grubumuza yaptığı açıklamada, son teknolojik yeniliklerden faydalanarak geliştirdikleri bu makinelerin, kumaş boyama alanında faaliyet gösteren şirketlerin işlerini çok daha kolaylaştıracağını düşündüğünü ifade etti. Hünkar Berkay İnan, "42 yıllık tecrübemizin bize kazandırdıklarını, yeni geliştirdiğimiz makinelerimizde de sergiliyoruz. Makinelerimizin tüm üretim aşamalarında, deneyimli mühendis ve teknisyen kadromuzla beraber en ince ayrıntıya kadar düşünüyoruz. Ar-Ge çalışmalarından, makinelerimizi müşterilerimize ulaştırdığımız ana kadar titizlikle çalışıyoruz. Satış sonrası destek ekibimizle de, müşterilerimize her an her türlü desteği sağlayabilme kapasitesine sahip bir firmayız" açıklamalarında bulundu.

'Türkiye İçin Bir İlk'

Tekstilin yanı sıra gıda sektörüne de hizmet veren Yapar Paslanmaz, ayrıca dünyaca ünlü Kahramanmaraş Dondurması'nın makinelerin imalatını yapıp fabrikalarını kurmakta. Tekstil sektöründeki yeniliklerini sergilemek adına KTM Fuarı'nın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Hünkar Berkay İnan, "Bu organizasyonları, hem bölge hem de ülke ekonomisi açısından oldukça fazla önemsemekteyiz. Yeniliklerimizi sergilemek ve yeni müşterilerle tanışmak adına KTM bizlere önemli kolaylıklar sağlıyor. Önümüzdeki fuarda sergileyeceğimiz makinelerimizin de Türkiye için bir ilk niteliğinde olduğunu söyleyebilirim. Hem kumaş boyama hem de ram önü yıkama makinemizde yepyeni teknolojiler kullandık" diye konuştu. Küresel ve yerel piyasalarda yaşanan tüm olumsuzluklara karşın 2018 yılının Yapar Paslanmaz adına oldukça verimli geçtiğini ifade eden İnan, açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Yapar Paslanmaz, yoğun olarak ihracat yapan bir şirket profiline sahip. Ayrıca güçlü bir sermaye yapısına sahip olmamız yaşanan ekonomik dalgalanmalar karşısında kuvvetli duruş sergileyebilmemize olanak veriyor. 2018 yılı bizim için oldukça iyi geçti. Hedefimiz, her sene bir öncekinin üzerine koyarak, hem yenilikçi ürünlerimizin hem de iş partnerlerimizin sayısını daha da yukarılara taşımak."


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.