UTZ, KTM ile Eş Zamanlı Düzenlenecek

5. Uluslararası Tekstil Zirvesi, 24-26 Eylül tarihlerinde Tekstil Teknoloji üreticilerini buluşturacak olan KTM 2020 ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.

  30 Mart 2020 16:01 Pazartesi
UTZ, KTM ile Eş Zamanlı Düzenlenecek

25-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Zirvesi, 24-26 Eylül tarihleri arasında 6.’sı gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilecek olan Uluslararası Tekstil Zirvesi bu yıl “Geri Dönüşüm” ana temasıyla düzenlenecek. 5 milyar dolar sanayi üretimi ve 2,5 milyar dolar dış ticaret hacmi ile Anadolu’daki en iyi kalkınma modelini oluşturan Kahramanmaraş, eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı ve Uluslararası Tekstil Hazır Giyim Zirvesi ile bir kez daha sektörün zirvesindeki konumunu belirginleştirecek. Fuar ziyaretçileri iki organizasyonu birden takip edebilecek.

“Kahramanmaraş Moda Merkezlerinin Önemli Tedarikçilerinden Oldu”

Bu yıl 25-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan 5 Uluslararası Tekstil Zirvesi öncesi açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun Kahramanmaraş’ın bugün Türkiye’nin en güçlü ekonomilerinden biri olduğunu belirterek “40 milyar liralık şirket, aktif büyüklüğü 5 milyar dolar olan sanayi üretimiyle Türkiye’nin gücüne güç katmaktadır. Şehrimiz tekstil endüstrisinde büyük ölçekli yatırımlar ile pamuktan hazır giyime kadar her alanda üretim yapan son teknolojiye sahip fabrikalarıyla dünya moda merkezlerinin önemli tedarikçilerinden biri oldu.” ifadelerini kullandı. Zabun, düzenledikleri etkinlikte Uluslararası Tekstil Zirvesi ve Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın Kahramanmaraş’ın sektördeki başarısını ve uluslararası marka gücünü çok net bir şekilde sergilediğine vurgu yaptı.

Profesyoneller 6. Kez Bir Araya Gelecek

Kahramanmaraş Kafum Fuar Merkezi’nde İTHİB ve ATHİB sponsorluğunda Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası iş birliğinde, Kosgeb ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek olan KTM 2020 tekstil sektörüne dair yeni teknolojileri,  üretici ve tedarikçileri 6. kez buluşturacak.

Öte yandan ECR Fuarcılık tarafından tekstil sektörünün Anadolu’daki en büyük makine şovu haline gelen Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nın stand satışları başlatılmış, KTM 2019’a katılım sağlamış firmalara ayrıcalık tanınarak Şubat ayı sonuna kadar satın alma önceliği verilmişti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.