Tüm Kalıp KTM 2019’da Modern Üretim Tekniğini Sergileyecek

Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’a katılımını açıklayan Tüm Kalıp Aparat, 26-28 Eylül tarihleri arasında KAFUM’da ziyaretçilerini bekliyor.

  24 Eylül 2019 00:00 Salı
Tüm Kalıp KTM 2019’da Modern Üretim Tekniğini Sergileyecek

1985 yılında dokuma makinelerine yedek parça üretmek amacı ile Cafer Tümer Uprak tarafından kurulan Tüm Kalıp Aparat, 30 seneyi aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle Türk ve dünya tekstil sanayilerine kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunuyor. Tüm Kalıp firması, 26-28 Eylül tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek olan KTM 2019 Fuarı’na katılımını açıkladı.

4 eksen işleme merkezleri, tel erezyonlar, C eksenli tornalar, profil ve silindirik taşlamalar, HVOF kaplama sistemleri ile güçlü bir işleme kapasitesine sahip olan Tüm Kalıp, modern dokuma makinelerine, gıda ve ambalaj sanayiine yedek parça üretiyor.

Ar-Ge ve Ür-Ge’ye verdiği önem ile daima kaliteli üretimi hedefleyen Tüm Kalıp’ın ürettiği ürünler tüm dünyadan talep görüyor. İtalya başta olmak üzere Almanya, İsveç, Danimarka ve ABD, Çin, Hindistan, Brezilya, Mısır ve Pakistan ile birlikte dünyanın 7 kıtasında 25 ülkesine ihracat yapan Tüm Kalıp’ın ürettiği yedek parçaları, 40 binden fazla dokuma makinesini sorunsuz çalıştırıyor.

Modern bir üretim tekniği modeli izleyen Tüm Kalıp; 3-4 eksen işleme merkezleri, X-Z eksen CNC tornalar, Tel erezyonlar, CNC profil ve silindirik taşlamalar, HVOF kaplama, Çapak alma ve parlatma makinaları gibi konularda uzmanlaşmış durumda.

Tüm Kalıp, “İlklerin fuarı”olarak adından söz ettiren Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda sektör temsilcilerine ve fuar ziyaretçilerini teknolojik yeniliklerini tanıtacak. Tüm Kalıp, Kahramanmaraş Fuar Merkezi (KAFUM)’ndeki kendi standında; Esnek Rapierli Dokuma Makinesi Yedek Parçaları, Pozitif Rapierli Dokuma Makinası Yedek Parçaları ve Projektilli Dokuma Makinası Yedek Parçaları gibi ürünleri hakkında bilgiler verecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.