Trendler ve Pazar Yenilikleri Hong Kong Moda Haftası’nda

Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) tarafından düzenlenen, İlkbahar/Yaz Hong Kong Moda Haftası Temmuz ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

  31 Mayıs 2018 01:00 Perşembe
Trendler ve Pazar Yenilikleri Hong Kong Moda Haftası’nda

Bu yıl 25. Edisyonu gerçekleştirilen etkinlik, Hong Kong Kongre ve Sergi Merkezi'nde 9-12 Temmuz 2018 tarihleri arasında 4 gün boyunca devam edecek. Bu yılki etkinlik kapsamında en son moda tasarımlarını sunmak üzere, uluslararası markalar, hazır giyim, kumaş ve aksesuarları alanında yaklaşık 1,100 uluslararası katılımcı bekleniyor.

Küresel alıcılar için önde gelen bir kaynak platformu olan Hong Kong Moda Haftası, aynı zamanda Çin ve Asya'daki canlı pazarlara açılan bir kapı olarak küresel moda takvimine adını yazdırıyor.

Yeni “Kurumsal Moda ve Üniformalar” Alanı

Hong Kong Moda Haftası, yeni unsurları aktif olarak etkinliğe dahil ederek pazarın nabzını tutmayı amaçlıyor. Niş bir alan olan kurumsal üniformalar, küresel giyim endüstrisinde büyümeye devam ediyor. Özellikle Çin anakarasında birçok sektörde iş kıyafetine yönelik artan bir talep bulunuyor. 2018 Sonbahar/Kış edisyonunda ilk kez dahil edilen kurumsal moda ve üniformalar alanı, ilkbahar/yaz edisyonunda farklı endüstriler için kurumsal üniforma ve iş kıyafetlerini sergilemek üzere yeniden yer alacak.

Hong Kong Moda Haftası, kaynak verimliliğini artırmak için farklı tematik bölgelerle ayrıldı. Bunlar arasında moda ve hazır giyim markalarının yer alacağı moda galerisi ve çanta, ayakkabı, tozluk, çorap, eldiven, atkı ve şal gibi modaya uygun aksesuarların yanı sıra erkek giyim ve kumaş ve iplik alanı da bulunuyor.

Moda Teknikleri Sektörü Dönüştürüyor

Teknolojinin ilerlemesiyle getirilen değişiklikler moda endüstrisi de dahil olmak üzere birçok alanda önemli yenilikler sunuyor. Trend tahmininden, tekstil tasarımına, kalite kontrolden perakendeciliğe birçok farklı sektörde kademeli olarak değişim sunan teknolojinin modaya etkisi, etkinlikte de yakından görülebilecek.

Etkinlik ayrıca, iş süreçlerine değer katan internet teknolojilerini de sergileyecek. Bunlar arasında Hong Kong katılımcısı Key Links Data Technology Company Limited, giysiler üzerinde kalite kontrolleri gerçekleştiren Geçerli Kalite Sınırı (AQL) standardına dayalı ComLink QC Inspection Tool'u sergileyecek.

Zengin Etkinlik Programı

Katılımcıların ve tasarımcıların son tasarımlarını küresel alıcılara göstermeleri için platformlar oluşturmak amacıyla fuar süresince çeşitli moda defileleri de düzenlenecek. Fuar süresince, Hong Kong Tekstil ve Tekstil Araştırmaları Enstitüsü ve sektör profesyonellerinden oluşan bir topluluk ve önemli uluslararası trend tahmin ajansları arasında bulunan Fashion Snoops'tan yetkililer, düzenlenen çeşitli seminer ve forumlarda en son moda trendlerinden, tekstil teknolojisine, pazar hakkında değerlendirmelerini paylaşacaklar. Ayrıca etkinlik süresince; alıcılar, katılımcılar ve sektör temsilcilerinin bağlantı kurması ve iş birliklerine katkı sunması  için network ortamı da sunulacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.