TLTF En Büyük Edisyonuna Hazırlanıyor

19-20 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Londra Tekstil ve Aksesuarları Fuarı (The London Textile Fair), 2018 Sonbahar/ Kış ön koleksiyonlarını beğeniye sunacak.

  10 Temmuz 2017 01:00 Pazartesi
TLTF En Büyük Edisyonuna Hazırlanıyor

Londra Ticaret Tasarım Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar; moda, aksesuar, baskı ve vintage giyim ağırlıklı geniş bir yelpaze ile 2018 trendlerini sergileyecek. Yaklaşık 50 yeni katılımcıya ev sahipliği yapacak olan fuar, 2008 yılından bu yana en büyük edisyonunu gerçekleştirecek.

2017 yılının beklentileri aştığını belirten fuar organizatörü ve Textile Events sahibi John Kelley, değerlendirmelerini şu sözlerle paylaştı: “Geçen sene Texfusion ile yapılan ev ve teknik tekstil salonunun ilgi görmesinin ardından, mart ayında hazır giyim üreticilerine tanıttığımız yeni bir segmentle İngiliz alıcılardan oldukça pozitif geri bildirimler aldık. Ve tabi ki sürprizler henüz bitmedi, Textile Events Ağustos 2017’de New York’ta yeni bir şovu başlatıyor. İngiliz ve Avrupa Baskı Stüdyoları için Baskı + Tasarım Fuarı’nın New York edisyonunu gerçekleştireceğiz.”

Fuara olan ilgi nedeniyle yeni bir alan açtıklarını kaydeden Kelley, “The London Textile Fair’e gelen sektör profesyonelleri neredeyse İngiltere’de bulunan tüm moda ve marka tasarımcılarını temsil ediyor. Düzenli müşterilerimizin arasında TopShop, John Lewis, Dorothy Perkins, Tesco, Debenhams, Ted Backer, Missguided, All Saints, Coast, Marks&Spencer, Accessorize, River Island ve daha pek çok marka yer almaktadır. Aksesuar ve tekstil holleri toplam sergi alanının yüzde 90’ını kapsadığı için ve yeni şirketlerden gelen artan ilgi sebebiyle 50 yeni kumaş üreticisine alan sunmak üzere yeni bir oda açtık.” sözlerine yer verdi. The London Textile Fair, Temmuz 2017 edisyonu; kadın giyim, erkek giyim, çocuk giyim kumaşları, aksesuarları ve artan teknik tekstil üreticileri ile geniş bir ürün yelpazesi sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.