Texworld Paris Ziyaretçilerini Denim Alanı İle Karşılayacak

Texworld Paris, kumaş ve aksesuar alanında uzman uluslararası üreticileri Paris’te ağırlamaya hazırlanıyor.

  23 Ağustos 2017 01:00 Çarşamba
Texworld Paris Ziyaretçilerini Denim Alanı İle Karşılayacak

Dünya çapında kumaş ve aksesuar üreticilerini, moda ve hazır giyim sektöründen uzman isimlerle buluşturmaya hazırlanan Texworld Paris, 18 – 21 Eylül 2017 tarihlerinde Paris, Le Bourget’da gerçekleştirilecek. Son 20 yıldır moda tasarımı konusunda Paris’i ortak bir toplanma alanı haline getiren Texworld Fuarı, güçlü katılımcıları (yaklaşık 910 katılımcı) ve doluluk oranıyla dikkat çekiyor.

Messe Frankfurt Fransa Başkanı Michael Scherpe, fuara ilişkin değerlendirmesinde şunları paylaştı; “41. Texworld Paris Fuarı’nın şerefine, Messe Frankfurt Fransa Texworld Denim adı ile yeni bir alan sunuyor. Bu denim alanı, iş dünyası için harika bir itici güç olmuştur. Denim gardıroplarımızda daima geniş yer tutmuştur. Özel dili ve hayat tarzı ile her zaman özel bir duygu yaratmıştır. Texworld Paris tarafından sağlanan değişiklikler ve yeni gelişmelere açık bu kazandırıcı formül, bu zamana kadar kayıt yaptıran katılımcılar tarafından da çoğu kez dile getirildi. Texworld Paris moda sektörü için kaçırılmaz bir etkinlik haline geldi.”

Denim Sektöründen Önemli Katılımcılar Texworld Paris’te

Texworld Denim, sektörde uzman 80 tekstil ve hazır giyim katılımcısını bir araya getiriyor. Fuarın sanat direktörleri olan Louis Gérin ve Grégory Lamaud tarafından hazırlanan yeni trend forumunda geniş toplantı ve sunum programları ile bir tür "sosyal şehir teması yaratılıyor.

Bu yıl 100’ün üzerinde katılımcı Texworld Paris’e ilk kez katılım sağlıyor. Bu kapsamda 2018 Sonbahar/Kış sezonu için pek çok yeni koleksiyon da görücüye çıkacak. Her yıl özel bir grupla temsil edilen Çin, bu sene de ziyaretçilerine gösterecek pek çok yeni ürüne sahip. Çin’in Jiangsu şehrinin bir bölgesi olan Jiangyin’den bu sene 10 katılımcı yer alacak. Tekstil sanayinde ulusal grup ve kuruluşlarla desteklenen Güney Kore, Tayland, Pakistan ve Hindistan ise 20’den fazla katılımcı ile kendi trendleri ve koleksiyonlarını sergilemek üzere fuarda pavilyon oluşturma teklifinde bulundu. İşleme ve dantel alanında kaliteli pek çok ürün, oldukça zengin bir çeşitlilik ile fuarda yer alacak.

Texworld Paris Fuarı, sektörde meydana gelen son gelişmelerin de yer aldığı bir dizi konferans, katılımcı bilgilendirmeleri, defile ve yaratıcı programları kapsayan Trend Forumu ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Texworld Paris’i ziyareti cazip hale getiren diğer önemli etkinlikler ise Texworld Paris ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Apparel Sourcing Paris ve Avantex Paris Fuarları. 18 – 21 Eylül 2017 tarihlerinde Paris, Le Bourget’da gerçekleştirilecek eş zamanlı etkinlikler Apparel Sourcing Paris ve Avantex Paris hazır giyim aksesuarları ve baskı çözümleri ile moda ve trendlerin buluşma noktası olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.