Texworld Kumaş Fuarı İptal Edildi

Messe Frankfurt Fransa, Apparel Sourcing, Avantex, Leatherworld, Shawls & Scarves, Texworld ve Texworld Denim Paris gösterilerinin Şubat 2021 editasyonu iptal etti.

  16 Aralık 2020 09:29 Çarşamba
Texworld Kumaş Fuarı İptal Edildi

COVID-19 kriziyle bağlantılı artan belirsizlikler ve sağlık düzenlemelerinin uluslararası boyuttaki seyahat kısıtlamaları gibi  getirdiği sınırlamalar, moda endüstrisi ticaret fuarlarının düzenlenmesini zorlaştırıyor. Sorumluluklarının bilincinde olan Messe Frankfurt Fransa, Apparel Sourcing, Avantex, Leatherworld, Shawls & Scarves, Texworld ve Texworld Denim Paris gösterilerinin Şubat 2021 sayısını iptal etmeye karar verdi.

Messe Frankfurt Fransa ekibi yine de uluslararası moda oyuncularının, alıcıların ve sergicilerin koleksiyonlarını oluşturmalarını ve bilgi birikimlerini sergilemelerini sağlamak istiyor. Şubat ayının başında Paris'in kalbinde bir hafta boyunca düzenlenen bu etkinlik,fuar teklifinden seçilen tekstil ve giyim koleksiyonlarını onlara göstermek için özel davet ve rezervasyon ile ziyaretçilere açık olacaktır. Geleneksel trend forumu etrafında düzenlenen birkaç özel alan, seçim komitemiz tarafından toplanan yüzlerce tekstil şirketi ve giyim üreticisinden kumaş ve bitmiş ürün örneklerini kategoriye göre bir araya getirecek.

Messe Frankfurt Fransa Başkanı Frédéric Bougeard, "Bu, kelimenin tam anlamıyla bir ticaret fuarı değil, çünkü bu etkinlik katılımcılarımızı değil, bazı katılımcılarımızın ürünlerini bir araya getirecek" dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.