TEXTOWEAR Sınır Tanımıyor

Textowear, Heimtextil Frankfurt, Milano Unica, Premier Vision- ModAmont, DTG fuarlarına katılarak 2012’ye de güçlü bir giriş yaptı.

  15 Mart 2012 22:26 Perşembe
TEXTOWEAR Sınır Tanımıyor

Tekstil, hazırgiyim, moda ve aksesuar sektörünün güçlü yayını TextoWear, sektörün önemli etkinliklerinde yerini almayı sürdürüyor. Küresel ve bölgesel platformlara dönüşen birçok fuara katılarak sektörün nabzını tutan TextoWear, bir yandan sektör profesyonelleri ile direkt olarak görüşmeler gerçekleştirirken, diğer yandan ziyaretçilere yüzlerce sayıda güncel dergilerinden dağıtıyor. Ocak-Şubat döneminde dergimiz Heimtextil Frankfurt, Milano Unica, Premier Vision ve DTG fuarlarına katıldı. Türkiye, Avrupa ve Asya fuarlarında yer almayı yayıncılık prensibi haline getiren TextoWear’ın Mart ayında katılacağı fuarlar arasında Texbridge, Megatech, Inglegmash, Fashion Industry ve WIN fuarı bulunuyor.

Ev tekstilleri sektörünün en büyük fuarı kabul edilen Heimtextil Frankfurt, 11-14 Ocak tarihleri arasında Almanya’da düzenlendi. Her yıl bu fuara katılarak Türk ev tekstil sektörü temsilcilerini yalnız bırakmayan TextoWear, küresel pazardaki gelişmeleri hakkında sektörün önemli oyuncularıyla birebir görüştü. 170 Türk firmasının katıldığı fuarda dergilerimiz uluslararası alandan gelen ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Milano ve Paris Her Zaman Önemli

Giyim kumaşları ve aksesuarları alanında İtalya’nın önemli fuarı Milano Unica TextoWear’ın diğer önemli durağı oldu. Kendi içinde 4 farklı etkinliğe yer veren Milano Unica’da; Avangard tekstil malzemelerinin yer aldığı Moda In, prestijli erkek ve kadın giyim kumaşları koleksiyonlarının sergilendiği Ideabiella, seçkin kadın koleksiyonları için Ideacomo ve geleneksel ve yenilikçi gömleklik kumaşlar için de Shirt Avenue bulunuyor. Bu önemli etkinliğe katılan tek Türk yayını ve firması olan TextoWear, fuar süresince standında yoğun ilgi gördü. Avrupa ağırlıklı ziyaretçilere önemli sayıda güncel dergi dağıtımı gerçekleştirildi.

Moda, hazırgiyim, kumaş ve aksesuarlar alanındaki birçok markası ile küresel bir merkez kabul edilen Paris, TextoWear’ın yıl içinde birkaç defa etkinliklerle ziyaret ettiği önemli bir durağı oluşturuyor. 14-16 Şubat tarihleri arasında Parc d’Expositions Paris Nord Villepinte’de gerçekleştirilen Premier Vision içinde yer alan ModAmont fuarına katılan TextoWear, gelecek sezon trendlerini belirleyecek olan kumaş ve aksesuar koleksiyonlarına sahne olan etkinlikte çok sayıda dergimizi ziyaretçilere dağıttı. Yılda 2 kez Paris’te düzenlenen fuara 28 ülkeden 700 dokumacı yeni koleksiyonlarıyla katılıyor. 106 ülkeden 50 binin üzerinde ziyaretçiyi kendine çeken etkinlik, katılımcıların üst katile tanımıyla kendini farklılaştırıyor. Premier Vision’un bir sonraki edisyonu 19-21 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilecek ve TextoWear olarak sektörün bu önemli etkinliğinde yine yerimizi alacağız.

Asya Fuarlarına İlgi Artıyor

Avrupa merkezli fuarlarda trend belirleyecek koleksiyonlar ve tasarımlar yoğun ilgi görürken, Asya’daki fuarlarda da üretim sürecine dönük çalışmalar öne çıkıyor. Çin başta olmak üzere bu bölgede Hindistan, Bangladeş ve Pakistan en önemli üreticiler olarak büyümeyi sürdürüyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da TextoWear bu ülkelerdeki fuarları yakından takip etmeyi sürdürüyor.

7. Dhaka Uluslararası Tekstil ve Giyim Fuarı (DTG) 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında Bangladeş’te gerçekleştirildi. Bu fuara standlı katılım gösteren TextoWear, konfeksiyon alanında diğer rakiplerini geride bırakan yerel pazarı mercek altına altı. Avrupalı ve Asyalı makine üreticilerinin lokal tekstil ve konfeksiyon üreticileriyle buluştuğu bir ortam sunan fuarda, TextoWear, ziyaretçilerle yakın bir diyalog geliştirdi.

Pakistan’da 1-3 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan MEGATECH Pakistan fuarı da TextoWear’ın ajandasında yerini aldı. Giyim ve tekstil teknolojilerinin bölge üreticilerine tanıtılacağı etkinlikte TextoWear güçlü bir katılım sağlayacak. Önemli bir pamuk ülkesi olan Pakistan’da bu fuar, bölgeye satış ve yatırım yapmak isteyenlerin ‘kapı’sı olarak kabul ediliyor.

Tekstil ve hazırgiyim pazarlarında Doğu ve Batı yönündeki fuar takibimiz Kuzey yönünde de sürüyor. 13. Uluslararası Tekstil Hafif Sanayi Ekipman ve Teknolojileri Fuarı (INLEGMASH) 12-14 Mart’ta Rusya’nın başkenti Moskova ExpoCenter fuar alanında gerçekleştirilecek. TextoWear’in katılacağı bu fuar 40 yıllık geçmişi ile Avrupa’nın yanı sıra Asyalı makine ve teçhizat üreticilerinin ve ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. 15-18 Mart tarihlerinde Rusya’nın St. Petersburg kentinde düzenlenecek olan Rusya’nın en büyük hazırgiyim ve aksesuar fuarı Fashıon Industry de katılım göstereceğimiz bir başka etkinlik. Uluslararası tekstil ve giyim sektörünü buluşturacak olan fuarda, dış giyim örme giyimler, deri ve kürkler, iç giyim ve çorap, tekstiller, çorap ve çantalar, ekipmanlar ile aksesuarlar yer alacak.

Mart ayında Türkiye’de TextoWear  iki önemli etkinlikte yerini alacak. 8-10 Mart tarihleri arasında CNREXPO’da organize edilecek olan kumaş ve aksesuarları fuarı Texbridge, sektör açısından büyük önem taşıyor.  Standlı olarak bu fuara katılacak olan TextoWear daha sonra, 29 Mart-1 Nisan tarihleri arasında da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN (World of Industry) fuarında yer alacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.

FİRMANIN DİĞER HABERLERİ

Firmanın Tüm Haberlerini Göster