Texprocess 2017’ye Katılımcı İlgisi Artıyor

Tekstil ve hazır giyim sektörünün buluşma noktası Texprocess, kapılarının açılmasına dokuz ay kala kayıt rekorunu kırdı.

  19 Ağustos 2016 09:00 Cuma
Texprocess 2017’ye Katılımcı İlgisi Artıyor

Messe Frankfurt tarafından düzenlenen, uluslararası tekstil ve hazır giyim sektörünün buluşma noktası olan Texprocess, 9- 12 Mayıs 2017 tarihinde kapılarını açacak. Messe Frankfurt tarafından yapılan açıklamada fuarın kapılarını açmasına henüz dokuz ay olmasına rağmen, katılımcı listesinin neredeyse dolduğu belirtildi.

14 farklı ülkeden katılımcıların yer aldığı etkinlik kapsamında Çin ve Tayvan ulusal pavilyonlarının yanı sıra, Japonya da ilk kez ek bir stantla katılımcılarını ekleyecek. Fuar kapsamında ayrıca bir ABD sunumu da planlanıyor.

Texprocess 2017 Edisyonunda Yeni Temalar

Messe Frankfurt Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “Kayıtların büyük bir bölümü Texprocess’in ulusal platformda liderliğini başarıyla ilerlettiğini gösteriyor. Texprocess giyim ve deri üretiminin yanı sıra yeni yazılım çözümleri için de geniş bir yelpaze sunuyor. Dahası, 2017 edisyonu bugüne kadar olan fuarlardan daha fazla temayı kapsıyor.” sözlerine yer verdi.

Texprocess, bu yıl dijital tekstil baskısı ve tekstil terbiye teknolojilerine de yer verecek. Bu kapsamda Dünya Tekstil Bilgi Ağı (WTIN), Avrupa Baskı Konferansı’nı ilk kez Texprocess’de düzenleyecek. 1 Alman ve 3 Avrupalı üniversitenin sunumu ile gerçekleştirilecek  inovatif giysi şovu ise fonksiyonel tekstilin tasarımı ve ilgili üretim aşamalarını sergileyecek. Ayrıca IT@Texprocess alanı da üretim, lojistik ve tekstil dağıtım konuları için bilişim çözümleri sunacak.

Teknik tekstiller ve nonwovenlar için uluslararası bir ticaret fuarı olan Techtextil ile bu yıl da eş zamanlı olarak düzenlenecek olan Texprocess, 2015 yılında Techtextil ile birlikte 54 ülkeden 1,662 katılımcı ve 116 ulustan 42 bin ticari ziyaretçiyi ağırlamıştı.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.