Texcare’in Teması; İş Güvenliği ve Sağlık

Texcare Uluslararası tekstil bakım ürünleri fuarı 5-9 Mayıs 2012 tarihinde Almanya’da gerçekleştirilecek

  19 Mart 2013 06:49 Salı
Texcare’in Teması; İş Güvenliği ve Sağlık

Messe Frankfurt tarafından dört senede bir düzenlenen, her segmentte modern tekstil bakımı ürünlerinin tanıtıldığı uluslararası Texcare Fuarı 5 - 9 Mayıs 2012 tarihleri arasında teknik tekstil sektörünü biraraya getirecek. Frankfurt‟ta gerçekleştirilecek olan fuarın ana temaları arasında güvenlik ve işyerinde sağlık konuları bulunuyor. Uluslararası alan da pazar liderlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Texcare fuarına 200’den fazla firmanın katılması bekleniyor. Fuara katılan firmaların yüzde 60’tan fazlasının Almanya dışından gelmesi bekleniyor. Fuara en fazla katılımcı gönderecek ülkeler arasında ise İtalya, Belçika, Hollanda, Amerika ve Danimarka yer alıyor.

Temizlik ekipmanları, kuru temizleme, boya ekipmanları, deterjanlar, halı temizleme ve çevre mühendisliği ürünlerinin sergileneceği fuarda sektörün önde gelen kanaat önderleri, potansiyel yatırımcılar ve sektörel ziyaretçiler, son trendleri ve yenilikleri yakından görme fırsatını yakalayacak. Ayrıca yenilikçi teknolojiler, kişiye özel konseptler, verimli hizmetler ve kaynakların tasarrufu için geliştirilen metotları öğrenerek pazardaki olanakları en etkin şekilde değerlendirmenin yolları da Texcare fuarında yer alacak. Birçok etkinliği gerçekleştirileceği fuara 15.000 ziyaretçinin katılması beklenirken, dünyanın her yerinden Texcare fuarına katılan firmalar yeni tasarım ve buluşlarını uluslararası bir alıcı grubu karşısına ilk kez çıkaracak.

Texcare fuar katılımcıları, bu yıl iş yerinde koruma ve rahatlıkla ilgili çözümlerini de sunacak. Firmalar güvenilir, koruyucu ve ergonomik iş kıyafetleriyle çalışanlarının sağlığını korumaya özen gösteriyor. Profesyonel ve koruyucu iş kıyafetleri fiziksel stresi azaltarak çalışanların verimliliğini de arttırıyor. 5-9 Mayıs 2012 tarihlerinde Texcare fuarında araştırma enstitüleri ve imalat sanayisi, güvenlik ve iş yerinde sağlıkla ilgili son gelişmeleri sunarak iş yerinde verimi arttırmaya katkıda bulanacak. Fuara katılacak Türk firmalar arasında ise; Gentuğ Tekstil; Malkan Makina ve Tolkar Makine yer alıyor.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.