KTM 2016'ya Büyük İlgi

ECR Fuarcılık tarafından gerçekleştirilen Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016, 28-30 Nisan tarihleri arasında tekstil sektörünü Kahramanmaraş'ta buluşturdu.

  02 Mayıs 2016 09:00 Pazartesi
KTM 2016'ya Büyük İlgi

Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016, Türkiye ve dünyanın en önemli tekstil teknoloji üreticilerini, tekstilin yuvası Kahramanmaraş’ta ağırladı. Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci,Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Belediye başkanları, kaymakamlar, sanayici ve işadamları ile davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni sonrasında kapılarını açtı. KTM 2016, 3 gün boyunca özel makine şovları eşliğinde ziyaretçilerini ağırladı.

ECR Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen KTM 2016, 120’si yabancı olmak üzere 200’e yakın katılımcı firmaya ev sahipliği yaptı.  Fuar kapsamında tekstil sektöründen ulusal ve uluslararası  teknoloji üreticilerinin yanı sıra, servis ve yedek parça sağlayıcılar ve aksesuar üreticileri; tekstil üreticilerinin yanı sıra sektör dernek ve temsilcilerinden oluşan ziyaretçilerle buluştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.