Tekstil Sektörü Yenilikçi Tasarımlarını Heimtextil’de Sergiledi

10-13 Ocak 2017 tarihleri arasında Frankfurt am Main'de gerçekleştirilen Heimtextil Fuarı’na yenilikçi tasarımlar damga vurdu.

  26 Ocak 2017 10:00 Perşembe
Tekstil Sektörü Yenilikçi Tasarımlarını Heimtextil’de Sergiledi

Messe Frankfurt tarafından düzenlenen Heimtextil Fuarı, bir kez daha dünya tekstil endüstrisine, yenilikçi tasarımların buluştuğu bir platform sundu. Tekstil üreticilerini, yetenekli genç tasarımcıları, sektör profesyonellerini ve ziyaretçileri bir araya getiren Heimtextil; duvar, banyo, cam, mutfak ve masa tekstili ile yatak örtüsü, dekoratif ürünler, duvar sistemleri, iplik, perde, ev tekniği, ev tekstili, ev aksesuarları, banyo, mutfak tekstili ürünleri ve tekstil makineleri gibi geniş bir ürün grubuna yer verdi.

Etkinlik kapsamında tasarımcılar, ‘Design live’ alanında yaratıcı tasarımlarını ev ve ev tekstil ürünleri için sergiledi. 28 ülkeden gelen yaklaşık 230 katılımcı ile birlikte ziyaretçiler, bu platformda oldukça zengin tekstil tasarım çeşitliliğini görme şansı yakaladı. Türkiye’den çok sayıda tekstilcinin yer aldığı Heimtextile Fuarı’na İngiltere, İtalya, Japonya, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Avusturya ve daha birçok farklı ülkeden katılımcılar, ev ve ev tekstil ürünlerini sergiledi.

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Heimtextil Müdürü Sabine Scharrer, "Bir koleksiyonu gerçek anlamda çekici yapan şey iyi tasarımcılardır. Müşterilerin ilk göreceği şey onlar oluyor. Ticaret fuarlarına yönelik devamlı bir şekilde artan büyümeden ve burada ürünlerini sergileyen tekstil tasarımcıları arasındaki uluslararası çeşitlilikten gurur duyuyoruz." sözlerine yer verdi.

Fuar kapsamında yer verilen çeşitli seminerlerin yanı sıra ‘Genç Tasarımcılar Ödülü: İleri Dönüşüm’ programı ve ‘Heimtextil CAMPUS’ yarışması gelecek vaat eden yeteneklerin sektöre tanıtılması için fırsat sundu.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.