Tekstil Sektörü Polonya Pazarına Açılıyor

Tekstil sektörünün uluslararası markaları, Polonya pazarında etkinliğini arttırmak için 26. Poznan Moda Fuarı’nda bir araya gelerek, gelecek yılın trendlerine ışık tutacak.

  21 Haziran 2018 01:00 Perşembe
Tekstil Sektörü Polonya Pazarına Açılıyor

Tekstil ve moda sektöründeki yeni ürün ve tasarımlar, 28-29 Ağustos 2018 tarihlerinde Polonya’da gerçekleştirilecek olan profesyonel moda etkinliği olan Poznan Moda Fuarı’nda Avrupa, Asya ve Türkiye' den gelen profesyoneller ile buluşacak.

Doğu Avrupa ve Rusya modasında, gelecek yılın trendlerini belirleyecek olan Poznan Moda Fuarı, farklı ürün grupları ile önemli markalara ev sahipliği yapıyor. Fuara, Amerika Birleşik Devletleri’nden U.S POLO ASSN. ve Wrangler, Almanya’dan Adidas, Bugatti Shoes, Camel Active, İtalya’dan Mustang, Salvatore Galliano, Fransa’dan Mewa Lingerie ve La Venne gibi uluslararası markalar katılırken, Türkiye’den ise yaklaşık 10 firma ve marka denim, kumaş, pantolon, iç giyim, ev tekstili gibi sektörlerde katılım gösteriyor.

Jeopolitik konumu, stratejik dağıtıcı ve üretici olması sebebiyle, sektör için önemli bir konumda bulunan Polonya, ticari anlamda Türk pazarıyla yakın ilişkiler içinde olması nedeniyle de dikkat çekiyor. Türkiye’den önemli markaların katılım gösterdiği Poznan Moda Fuarı, katılımcılarına önemli iş birlikleri sunmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.