Tekstil Makine Sektöründeki Yenilikler DTG 2016’da Tanıtıldı

13. Dhaka Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı (DTG 2016), tekstil ve konfeksiyon sektörüne yönelik son teknoloji makineler ve teknik çözümleri sergiledi.

  12 Şubat 2016 09:00 Cuma
Tekstil Makine Sektöründeki Yenilikler DTG 2016’da Tanıtıldı

Dhaka Uluslararası Tekstil ve Konfeksiyon Makineleri Fuarı (DTG 2016), 28- 31 Ocak tarihleri arasında Bangladeş'te gerçekleştirildi. Dört gün süren etkinlikte tekstil ve konfeksiyon sektörüne yönelik en son yenilikler tanıtıldı. Bangabandhu International Conference Centre’ de (BICC) gerçekleştirilen etkinlikte; iplik, dokuma, örme, boyama, baskı, terbiye, test, yıkama, nakış ve dikiş başta olmak üzere, tekstil sektöründeki tüm süreçlere yönelik yenilikler sergilendi.  Bangladeş Tekstil Üreticileri Derneği (BTMA) Başkanı Chowdhury, 33 ülkeden yaklaşık 1000 şirketin DTG 2016’ya katılım gösterdiğini ve 1160 standta ürünlerini sergileme fırsatı yakaladığını söyledi.

33 Ülkeden Makine Üreticileri DTG 2016’da Yer Aldı

Katılımcı ülkeler arasında Avusturya, Bangladeş, Çin, Danimarka, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Malezya, Singapur, İspanya, Tayvan, Tayland, Türkiye, Birleşik Krallık, ABD ve Vietnam yer aldı. Uluslararası tekstil makineleri üreticilerinden SANTONI, MAYER & CIE, PAI LUNG, SHIMA SEIKI, STOLL, TERROT, PICANOL, M&R, CTMTC, FONG'S, GROZ-BECKERT, KARL MAYER, LMW, RIETER, TAJIMA ,TOYOTA ve SAURER,  DTG 2016’ya katılım gösteren firmalar oldu.

Türkiye’den ise TEMSAD başta olmak üzere, Dilmenler Makine ve Tekstil San. Tic. AŞ, Öz Anadolu Kimya San. ve Tic. AŞ, Dalgakıran Makina San. ve Tic. AŞ, Proteknik Tekstil Dış Ticaret Ltd. Şti, Çağrı Makina San. Tic. Ltd. Şti, Has Group Makina Endüstri AŞ, Alkan Makina Sanayi Tesisleri ve Tic. AŞ, Karmak Karadeniz Makina San. ve Tic. Ltd. Şti, Canlar Mekatronik San ve Tic. AŞ ve Kemiteks Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ. DTG 2016’ya katılım gösterirken, birçok firma da temsilcilikleri aracılığıyla yer aldı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.