Tekstil İhracatçıları Avustralya’da Buluşuyor

Tekstil ihracatçılarını uluslararası bir platformda buluşturan ve yeni iş bağlantıları için fırsatlar doğuran International Sourcing Expo, 7. Edisyonunu Avustralya’nın Melbourne şehrinde gerçekleştirecek.

  14 Temmuz 2016 09:00 Perşembe
Tekstil İhracatçıları Avustralya’da Buluşuyor

Tekstil sektöründe kadın, çocuk ve erkek giyime yönelik ihracat yapan firmaları bir araya getiren ve uluslararası bir katılımla yeni iş bağlantılarının adresi haline gelen International Sourcing Expo, bu yıl 15-17 Kasım 2016 tarihleri arasında Avustralya’nın Melbourne şehrinde gerçekleşecek. Milli katılım organizasyonu TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan ve Melbourne Convention & Exhibition Centre’da düzenlenecek olan fuar, dünyadan çok sayıda katılımcı firma ve ziyaretçiyi ağırlayacak. Geçtiğimiz yıl 2790 ziyaretçiyi ve 450 katılımcıyı ağırlayan International Sourcing Expo’da, 20 ülkeden kadın giyim, erkek giyim, spor giyim ve çocuk giyim sektöründen katılımcılar yer almıştı. Katılımcılar ağırlıklı olarak Arnavutluk, Avustralya, Bangladeş, Çin, Fiji, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Güney Kore, Malezya, Mauritius, Yeni Zelanda, Pakistan, Singapur, Sri Lanka, İsviçre, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve Vietnam gibi ülkelerden geliyor.

Uluslararası arenada ticaret yapmak isteyen firmalar için önemli bir fırsat oluşturan International Sourcing Expo, yeni iş bağlantıları kurma, sektördeki son gelişmeleri takip etme ve yeni pazarlara açılmak amacıyla Türkiye’den de önemli sayıda ziyaretçi ağırlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.