Tekstil Endüstrisi Londra’da Buluşuyor

Temmuz ayında düzenlenecek olan Londra Tekstil ve Aksesuarları Fuarı (The London Textile Fair), 2019 trendlerini sergilemeye hazırlanıyor.

  04 Temmuz 2018 01:00 Çarşamba
Tekstil Endüstrisi Londra’da Buluşuyor

Moda, aksesuar, baskı ve vintage giyim ağırlıklı geniş bir yelpazede gerçekleştirilecek olan fuar, yaklaşık 500 katılımcısı ve sürdürülebilir kumaşlara ayrılan özel bölüm ile dünya moda endüstrisini bir araya getirmeyi hedefliyor. Katılımcıların yüzde 98’ini İtalya, Portekiz, Fransa, İspanya, Almanya ve Türkiye’den gelen firmaların oluşturduğu Londra Tekstil ve Aksesuarları Fuarı 18-19 Temmuz tarihlerinde Islington Business Design Centre'da gerçekleştirilecek.

Fuar, sürdürülebilir kumaşlara özel ayrılan ‘Future Fabrics Expo'yu bu edisyona dahil etmek üzere Sustainable Angle ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği, tasarımcılara ve markalara daha sürdürülebilir ürünler satın alma ve uygulamalar konusunda destek sağlamayı amaçlıyor.

Fuarda ayrıca Future Fabrics Expo alanında iki gün süresince eğitim seminerleri de gerçekleştirilecek. Tüm ziyaretçilere açık olacak etkinliği Coast, Selfridges, Marks & Spencer, House of Fraser, Primark ve Burberry gibi İngiliz markalardan alıcıların da ziyaret etmesi bekleniyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.