Techtextil’de, Nonwoven Faaliyetleri Konuşulacak

Nonwoven üretimine adanan Techtextil North America fuarı ve sempozyumu 24-26 Nisan 2012 tarihleri arasında ABD’nin Georgia eyaletinde gerçekleştirilecek.

  19 Mart 2013 04:04 Salı
Techtextil’de, Nonwoven Faaliyetleri Konuşulacak

Messe Frankfurt tarafından, teknik tekstiller ve nonwoven sektörüne dönük olarak düzenlenen Techtextil fuarlarının Amerika edisyonu Techtextil North Amerika özellikle, kimyasallara, hava şartlarına ve mikro organizmalara dayanıklı, yüksek mukavemet, yanmazlık ve yüksek aşınma dayanıklılığı ürünleriyle öne çıkan firmalardan yoğun ilgi görüyor. Fuar ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek olan seminer 24-26 Nisan 2012 tarihinde Amerika’daki Georgia eyaletinde yer alan Dünya Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Messe Frankfurt ve SPESA ortaklaşa hazırladığı projeyle Texprocess Amerika’yı Techtextil ile birlikte organize edecek.

Fuara çok sayıda şirket yöneticisi, hükümet üyeleri, askeri alanda hizmet verenler, ürün geliştirme yöneticileri, Ar-Ge mühendisleri ve sempozyumlara başkanlık edecek, konuşmacı olarak katılacak çok sayıda bilim adamının dahil olması bekleniyor. Ayrıca fuara, eğitim, ağ oluşturma ve iş geliştirme alanında fayda sağlamak isteyenlerin katılması öngörülüyor.

Teknik tekstiller alanında yeni ürünlerin keşfi ve yeni ihtiyaçları karşılaması açısından büyük potansiyele sahip Techtextil Amerika Fuarı her zaman öne çıkan konularda gerçekleştirdiği sempozyumlarla dikkat çekiyor. Sempozyumların sürekli hale getirilmesi için bir kurul oluşturan Amerika, 9 kişilik bir grup oluşturdu. Oluşturulan takımda, şirket yöneticileri ve profesyoneller yer alıyor. Fuar organizatörleri de, 2012 yılında yapılacak olan sempozyumlarla mevcut katılımcılar ve endüstri uzmanları ile firmalara ışık tutmaya devam etmeyi hedefliyor.

Fuar döneminde sempozyumlarla birlikte birçok etkinlik de yer alacak. Geniş yelpazede dokunmamış mensucat, sürdürülebilir malzemeler, askeri ve tıbbi alanda gelişmeleri kapsayacak biçimde 50’den fazla sunum ve 12 oturum yer alacak. Oturumlarda ele alınacak konu başlıklar arasında şunlar yer alıyor; elyaf, kumaş ve basic ürünler, nonwoven, dokuma ve örgü, otomotiv sanayinde kullanılan ürünler, koruyucu tekstil ürünleri, tıbbi gereksinimler.

Texprocess Americas, Techtextil ile birlikte sunulacak

Messe Frankfurt ve SPESA (Sewn Products Equipment & Suppliers of the Americas) ile işbirliği yaparak Texprocess Americas fuarını da, Techtextil Amerika ile birlikte organize ediyor. Hazır dikilmiş ürünlerin yer alacağı fuar tedarikçilere daha geniş bir servis imkanı sağlayacak. 250 uluslararası katılımcının yer alması beklenen fuarı yaklaşık olarak 5.000 kişinin ziyaret edeceği tahmin ediliyor. Techtextil Amerika ile ele alındığında katılımcı sayısının 575, ziyaretçi sayısının 9 bini geçmesi bekleniyor.


Programda yapılan bu değişiklik uluslararası makine üreticileri ve tekstil tedarikçilerini bir araya getirecek. Birçok ürünün sergileneceği fuarda öne çıkan segmentler ise; yazılım, bilgi teknolojileri, dijital teknolojisi, transfer baskı parçaları, nakış malzemeleri, vakum yan parça malzemeleri,  etiketleme, dikiş, kumaş çeşitleri, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik hizmetleri, akademik yayınlar, depolama, dağıtım malzemeleri olacak.

Messe Frankfurt’un, Texprocess Amerika markası ile dünya çapında ikinci gösterisi olan organizasyon da; otomotiv, ulaştırma, kompozitler, havacılık ve uzay, zemin kaplamaları, ayakkabı ve deri mamulleri, moda, konfeksiyon ve giyim sanayi, ev eşyaları, tıbbi ürünler, askeri alanda kullanılan ürünler, spor giyim, pet sanayi, koruyucu ürünler, tekstil işleme sanayi, üniforma gibi alanlarda faaliyet gösteren gruplar yer alacak.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.