Techtextil Haziran 2022’de

Techtextil ve Texprocess fuarları 21-24 Haziran 2022 tarihleri arasında Frankfurt Fuar Merkezi'nde yapılacak.

  16 Aralık 2021 08:00 Perşembe
Techtextil Haziran 2022’de

Techtextil ve Texprocess'in bir sonraki sürümleri için tarihler belirlendi ve teknik tekstiller ve nonwovenlar ile tekstil ve esnek malzemelerin işlenmesi için önde gelen uluslararası ticaret fuarları, dünyanın her yerinden katılımcıları ve ticari ziyaretçileri 21 - 24 Haziran 2022 tarihlerinde Frankfurt am Main'e çekecek şekilde ayarlandı. Böylece fuarlar, bienal olay döngüsünü tek yıldan çift yıla kaydırıyor ve bu da sektörün uluslararası etkinlik takvimine mükemmel bir şekilde uyuyor.

‘’Geleceğe Olumlu Bakıyoruz’’

Tekstil ve Tekstil Teknolojileri Başkan Yardımcısı Olaf Schmidt “Geleceği olumlu bir ışık altında görüyoruz ve nihayet sektöre Haziran 2022'de fikir ve bilgi alışverişinde bulunma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı verebileceğimizden eminiz. Kişisel karşılaşmalar, doğrudan iletişim ve yeni izlenimler arzusu günden güne artıyor bugüne kadar”, dedi. VDMA Textile Care, Fabric and Leather Technologies Genel Müdürü Elgar Straub, “Texprocess ve Techtextil, yenilikçi sektörümüz için büyük bir farkla dünyanın önde gelen ticaret fuarları. Her iki etkinlik de müşterilere en son yeniliklere ve teknolojik gelişmelere ve ötesine rakipsiz bir genel bakış sunuyor. Özellikle sürdürülebilirlik ve dijitalleşme için en son trendler söz konusu olduğunda, Frankfurt'taki Texprocess ve Techtextil en önemli, geleceğe yönelik pazarı temsil ediyor. Bu, sektörün hem katılımcı hem de ziyaretçi tarafları için en son pazar gelişmeleri hakkında bilgi edinme, fikir ve bilgi alışverişinde bulunma ve yeni iş başlatma fırsatına sahip olmamızı daha da önemli kılıyor. Bu konuda çok rahatladık ve önümüzdeki yıl sektörümüze uluslararası pazarda yeni bir ivme kazandırma şansını bir kez daha yakalayacağımızı umuyoruz” dedi.

Techtextil ve Texprocess ilk kez Frankfurt Fuar ve Sergi Merkezi'nin batı sektörünü toplam dört sergi salonuyla işgal edecek ve hibrit bir formatta hem fiziksel hem de maddi olmayan dünyaların en iyisini sunuyor: kişisel iletişim, sanal ağ fırsatları ve maksimum dijital kapsama alanı. Kapsamlı bir hijyen ve güvenlik konsepti ile Messe Frankfurt, tüm ziyaretçilerin ve katılımcıların güvenli ve iyi bir hisle katılmalarını sağlayacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.