Suni Elyafların Geleceği Dornbirn’de Konuşulacak

Suni elyaf çalışmalarının en etkili organizasyonlarından biri olan Dornbirn Suni Elyaf Kongresi (Dornbirn-MFC), 55. Edisyonunda çevreci uygulamaları ele alacak.

  29 Ağustos 2016 09:03 Pazartesi
Suni Elyafların Geleceği Dornbirn’de Konuşulacak

Bu yıl 20-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Dornbirn Suni Elyaf Kongresi (Dornbirn-MFC), küresel bir marka olma yolundaki çalışmalarını sürdürüyor. Çevreci yaklaşımıyla ön plana çıkan Dornbirn-MFC, eko etiket sertifikası ile birlikte, CO2 azaltımı, ekolojik ikram servisi, çevre dostu konuklama hizmetleri, malzeme ve atık yönetimi gibi kriterlere bu yıl da özen gösteriyor. Bu yıl artan katılımcı sayısıyla birlikte Dornbirn-MFC’nin ağırlık vereceği konular arasında; otomotiv endüstrisi için lifler ve tekstiller, dokunmamış malzemeler için lifler, lif yenilikleri, tekstil, apre ve fonksiyonel katkı maddeleri yer alıyor.

Avantex İle İşbirliği

Dornbirn-MFC, ayrıca moda ve teknolojiyi buluşturan Avantex Paris Fuarı ile iş birliğine gittiğini duyurdu. Avantex Paris, önce Paris’te ardından bir hafta sonra Dornbirn-MFC ile birlikte gerçekleşecek. Böylelikle katılımcılar, her iki etkinliği takip edebilme imkanına sahip olacaklar. Messe Frankfurt France tarafından yılda iki kez düzenlenen Avantex Paris Fuarı, lif alanındaki yeniliklerin adresi Dornbirn ile oluşturduğu sinerji ile gelecekte daha da güçlenerek nihai tüketiciye daha fazla yarar sağlamayı hedefliyor.

“TexCar” İle Otomotivde Kullanılan Lifler Tanıtılacak

Dornbirn-MFC’de bu yılın ilgi çekici olaylarından bir diğeri Groz Beckert tarafından, önemli bir Avrupa markasına ait otomobilin, uzunlamasına kesilmiş olarak sergilenmesi olacak. Araç, önemli kısımlarından liflerin uygulama alanlarını ortaya çıkaracak ve görünür kılacak şekilde kesilerek, fuar alanında orijinal boyutunda sergilenerek lifler çeşitli yönleriyle ve kullanım alanlarıyla tanıtılacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.