STOLL’ un Yeni Yazılım Çözümü Itma Asia Fuar’ında

Uluslararası alanda önemli bir yere sahip olan Stoll, İtma asia + CITME fuarında, ürettiği en son teknolojileri sunacak.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
STOLL’ un Yeni Yazılım Çözümü Itma Asia Fuar’ında

İtma Asia Fuarına gelen ziyaretçilere ilginç sürprizler sunmaya hazırlanan firmanın ürettiği yeni yazılım çözümü, Knitelligence® ise; fuarda önemli bir yer tutacak. Stoll, düzenlenen etkinlikte müşterilerinin bu teknolojiden nasıl yararlanabileceğini de anlatacak.

Fuarda ilk kez sunulacak yeni ürünlerden biri olan ADF 830-24 W örgü ve aşınma göstergesi ve E7.2 makinesi de, büyük dokumalar ile örme ve giyim gamında olağan dışı kesimler için teknik gereksinimlere cevap niteliğinde olacak. Ayrıca sergide, kaplama teknolojili örme kazaklar da yer alacak.

STOLL' un yeni yazılım çözümü; Knitelligence®

Sürekli büyüyen Stoll yazılım çözümlerinin, bu yıl ki önemli girişimlerinden biri de Şanghay’ daki Itma Asia + CITME fuarında yer alacak olan knitelligence®dir. Ürün tüm Stoll yazılım çözümlerini, düz örgü üretiminin tüm değer zincirini kapsayan ve tek bir platformda birleştiren modüler bir sistemi kapsıyor. Bu ürün tasarımdan  üretime kadar, mevcut müşteri süreçlerine kolayca entegre edilebiliyor. Firma, tüm bu süreçlerin ağ bağlantısına ve sayısallaştırılmasına odaklanarak, fuar standının ziyaretçiler üzerinde büyük bir etki yaratmasını hedefliyor. Bu bağlamda Stoll, yeni yazılım çözümlerini en iyi şekilde örnekleyebilmek için ziyaretçilerine canlı tanıtımlar da gerçekleştirecek. Bütün bunlara  ek olarak firma, aplikasyonlar ve teknik uygulamalar için geliştirdiği yeni ürünlerini de salon 4, Stand C 06' da ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.