Starlinger Group Bünyesindeki Yeni Firmayla ITMA’ya İlk Defa Katıldı

ITMA 2019'da, Starlinger Group ilk kez bünyesine yeni katılan STC Spinnzwirn firması ile birlikte Barselona'da kendisini gösterdi.

  04 Temmuz 2019 00:00 Perşembe
Starlinger Group Bünyesindeki Yeni Firmayla ITMA’ya İlk Defa Katıldı

Plastik kumaşların üretiminde bant kalıp hatları ve dairesel tezgahlardan, plastik torba dönüşümü, makine görüntüleme ve ürün atığı dönüşümüne kadar geniş aralıklı ürün portföyüyle dünyadaki tek tedarikçi konumunda bulunan Avusturya merkezli Starlinger Group, ITMA 2019'da gövde gösterisi yaptı.

Eskiden Oerlikon’na bağlı olan STC Spinnzwirn’in bünyeye katılmasıyla teksti sektöründe daha da iddialı hale gelen Starlinger Group, portföyünü daha da genişleterek, yapay çim ve ambalaj ipi gibi özel kalıplarda ve eğirme teknolojisini sağlıyor.

Endüstri 4.0 Deneyimi

STC Spinnzwirn’ün sarma ve büküm makinelerine ek olarak, ITMA ziyaretçileri ayrıca Starlinger Group bünyesine 2002’de katılmış olan ve Almanya Eschwege’de bulunan Georg Sahm GmbH & Co. KG sarım uzmanı Endüstri 4.0 çözümlerini de deneyimleyebildiler.

ITMA ‘da öne çıkan bir diğer önemli yenilik de, 2018’de üretime başlayan Starlinger Group by Grafit adında alt kuruluşun,  merkezi makine görüntüleme ve dijital proses optimizasyonu için yazılım çözümleri.

Geri Dönüşümlü PET’ten Yüksek Performanslı Kumaşlar

Küresel ekonomiye odaklanan Starlinger, geri dönüştürülmüş PET'ten üretilen bantların dairesel dokumasını göstermek için ITMA 2019'da FX 6.1 dairesel dokuma tezgahını sergiledi. Elde edilen rPET kumaşı, U-panel FIBC'lerin (esnek orta hacimli konteynerler veya konteyner çuvalları) üretimi için ideal.

Yüksek performanslı kumaşların üretimi için kullanılan ve yağlama gerektiren herhangi bir kayma parçasına sahip olmayan 6 mekikli bir dairesel dokuma tezgahı olan FX 6.1, kumaşın tamamen yağsız olmasını ve gıda ürünlerinin paketlenmesi için uygun olmasını sağlıyor.

Starlinger Group, şu anda FIBC'ler için plastik kumaş yapmak için sıklıkla kullanılan geniş çalışma genişliğine sahip dairesel dokuma tezgahlarına olan yüksek talebi karşılıyor. Form stabilitesi, esnekliği ve yüksek erime noktası olan (geri dönüştürülmüş) PET, büyük ürün miktarlarının taşındığı ve depolandığı FIBC'lere mükemmel bir şekilde katkıda bulunuyor. (R) PET FIBC'lerin diğer avantajları, çoklu geri dönüşüm için uygun olmalarının yanı sıra çoklu kullanım için uygun olmaları.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.