SPGPrints Rotary Baskısını ve Dijital Mürekkeplerini Sergiledi

SPGPrints, ITMA Barselona'daki standında rotary baskısını ve dijital mürekkeplerini görücüye çıkardı.

  05 Temmuz 2019 00:00 Cuma
SPGPrints Rotary Baskısını ve Dijital Mürekkeplerini Sergiledi

Kuruluşu 1947’ye dayanan SPGPrints firması hem moda hem de ev mobilyası endüstrisi için geleneksel ve dijital tekstil baskısındaki en son yeniliklerini ITMA Barselona’da sergiledi. SPGPrints, Barselona’da ITMA 2019'un en büyük standlarından birinde, en yeni konvansiyonel ve dijital baskı çözümlerini gösterdi.

Tekstil, etiket ve endüstriyel baskı pazarlarında lider pozisyonunda bir firma olan SPGPrints; vernikler, mürekkepler, dijital gravür makineleri ve çok çeşitli rotary baskı ve dijital baskı sistemleri içeren bir portföyüyle toplam sistem çözümleri sunuyor. Firma, elektroformasyon uzmanlığını, son derece güvenilir rotary baskı teknolojisi geliştirmekte kullandı.

SPGPrints, standındaki yenilikçi rotary baskı ve dijital mürekkep deneyim merkezlerini ziyaret etme ve her iki ürünlerinin arkasındaki hikayeye ziyaretçilerin de şahit olması için eşsiz bir şans tanıdı.

Rotary Baskı Deneyim Merkezi

Firma, yenilikçi rotary baskılarının temelini hangi teknolojilerin oluşturduğunu ve nasıl yapıldığını ziyaretçilerine göstermek için aylar öncesinden hazırlıklarını tamamlamıştı. Rotary baskı deneyim merkezinde, sadece bu soruların cevabını değil, aynı zamanda rotary baskılarının kendi türünde neden benzersiz olduğunu da görme, duyma ve deneyimleme fırsatı sundu.

Dijital Mürekkep Deneyim Merkezi

SPGPrints’in fuar ziyaretçilerine vaatleri bunlarla bitmemişti. Stantlarındaki dijital mürekkep deneyim merkezinde, ziyaretçilerini ve müşterilerini yüksek kaliteli dijital mürekkeplerin üretiminin perde arkasına da götürdü.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.