SIGN İstanbul’a Yoğun Talep

Aylar öncesinden yüzde 85’i rezerve edilen SIGN İstanbul Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı, 18. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

  02 Şubat 2016 10:05 Salı
SIGN İstanbul’a Yoğun Talep

29 Eylül - 2 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek SIGN İstanbul 2016, sektörün iş bağlantıları açısından en verimli olduğu dönemde katılımcılarıyla buluşuyor. Zamanlamanın yarattığı olumlu etkiyle beraber katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Fuarda; dijital baskı, tekstil baskı, Sign Teknolojisi, görsel iletişim, led ve led ekran, endüstriyel baskı ve 3d baskı ana başlıkları altında yer alacak. En yeni ürün, teknoloji, malzeme ve uygulamalar SIGN İstanbul’da binlerce ziyaretçiyle bir araya gelecek. 3D Printshow ise, İstanbul özel bölümü ve Industrial Print Summit Endüstriyel Baskı Zirvesini de kapsamına alan fuar, sektör profesyonelleri için senenin en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor.

 

Aytemir: Yerli ve Yabancı Katılımcılar Bu Organizasyonda Buluşacak

Fuar yoğun ilginin sürdüğünü vurgulayan İFO Fuarcılık Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, “Aralarında dünya markalarının da yer aldığı yurt içi ve yurt dışından katılımcılarımız, bir önceki fuar sırasında gelecek buluşma için yerlerini ayırtmaya başlamıştı. Tüyap Beylikdüzü’nde 30 bin metrekarelik alanda gerçekleştireceğimiz SIGN İstanbul 2016 için katılımcılarımızın birçoğu yerlerini belirlemiş durumda. Geçtiğimiz sene kırdığımız ziyaretçi ve katılımcı rekorlarının üzerine çıkacağımızı şimdiden görebiliyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.