SIGN İstanbul Kapılarını 14. Kez Açıyor

Endüstriyel reklam ve baskı segmentlerine seslenen SING İstanbul fuarının 14. edisyonu 6-9 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

  15 Aralık 2012 18:32 Cumartesi
SIGN İstanbul Kapılarını 14. Kez Açıyor

14. kez kapılarını açmaya hazırlanan Açıkhava Reklamcılığı Uluslararası Fuarı SIGN İstanbul, endüstriyel reklam ve baskı sektör temsilcilerini TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nde bir araya getirecek. IFO Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, 6-9 Aralık tarihleri arasında; Sign Teknolojisi, Dijital Baskı Teknolojisi, Tekstil Baskı ve Serigrafi Teknolojisi ve Görsel iletişim ana başlıkları altında gerçekleştirilecek.

Tekstil baskı teknolojileri başta olmak üzere birçok yeniliğe sahne olacak olan etkinlikte, dijital baskı makinelerinden malzemelerine, tabelalardan LED teknolojilerine, teşhir standlarından satış noktası çözümlerine kadar reklam ve tanıtımla ilgili en yeni ürün, teknoloji ve uygulamalar bir arada yer alacak. TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi’nin 6, 7, 8 ve 9. salonlarında 30 ülkeden 400 katılımcı firmanın yer alacağı organizasyonu, 20 bini aşkın profesyonel ziyaretçinin takip etmesi bekleniyor. Endüstriyel reklam alanında küresel piyasanın en önemli oyuncuları bu yıl da, sektörün en büyük buluşması olan SIGN İstanbul fuarında bir araya gelecek. ABD, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Belçika, Hollanda, İspanya, Çin, İsveç, Kore, Kanada, Tayvan ve Tayland gibi ülkelerin katılımcı olarak öne çıktığı fuarda, endüstriyel reklam alanındaki son yenilikler sergilenirken, kimi markalar ise yeni teknolojilerini ilk kez SIGN İstanbul’dan dünyaya duyuracak.

Fuar Türkiye başta olmak üzere Asya kıtasından birçok ülkenin en önemli etkinlikleri arasında gösteriliyor. SIGN İstanbul fuarının, pek çok alanda olduğu gibi dijital baskı alanında da bölgesinin merkezi haline gelen Türkiye için büyük bir önemi bulunuyor. Ülkemizde, şu anda üretim yapan ortalama 4 bin adet dijital baskı makinesi yılda 24 milyon metrekare ebatında ve ekonomik değeri 480 milyon TL’yi bulan büyük bir katma değer yaratıyor. Fuara, Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, İtalya, İsrail, Lübnan, Estonya, Yunanistan, İran, Tunus, Fas, Suriye, Fransa, Belçika, Amerika, İngiltere, Slovakya, Bosna Hersek, Ukrayna, Pakistan, Hollanda, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk, Malta, Portekiz, Danimarka, Romanya, Mısır, Tunus, Makedonya, Arnavutluk, Hırvatistan, Macaristan, İsveç, Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Polonya, Sırbistan ve Almanya’dan  online ziyaretçi girişlerinin aylar öncesinden yapıldığı SIGN İstanbul, bölgedeki ticaretin belirleyici merkezi olmayı sürdürüyor.

Geçen yıl yapılan 13. edisyonunda ilgi ile karşılanan fuarı toplamda 19.618 kişi ziyaret etmişti. Geçen sene 3 salonda 9.500 metrekare alanda yapılan fuara 334 firma katılım göstermişti. 2011 yılında 2.496 yabancı ziyaretçinin yer aldığı fuarda bu sene de bu rakama yakın yabancı ziyaretin olması bekleniyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.