ShanghaiTex Kasım 2021'de Yapılacak

20. Uluslararası Tekstil Endüstrisi Fuarı (ShanghaiTex 2021), 23-26 Kasım 2021 tarihlerinde Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi, Pudong, Şanghay, Çin 'de düzenlenecek.

  27 Ocak 2021 09:09 Çarşamba
ShanghaiTex Kasım 2021'de Yapılacak

Aşının 2020'nin sonunda yaygın bir şekilde erişilebilir hale gelmesi ve 2021'in ortalarından itibaren yaygın olarak uygulanmasıyla birlikte, küresel ekonomik iyileşme ve sınır ötesi seyahatin 2021'in sonunda yeniden başlaması bekleniyor. Çin'in tekstil ve moda endüstrisi için olmazsa olmaz etkinliklerden biri olan ve iki yılda bir düzenlenen 20. Uluslararası Tekstil Endüstrisi Fuarı (ShanghaiTex 2021), 23-26 Kasım 2021 tarihlerinde Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi, Pudong, Şanghay, Çin Halk Cumhuriyeti'nde düzenlenecek.

Kovid Sonrası Yüksek Ölçekte Büyüyen Sektörlere Odaklanıyor

Pandemi, maskeler ve koruyucu ekipman gibi virüse karşı koruma sağlayan ürünlere olan talebi artırdı. Pek çok uluslararası tekstil ve hazır giyim markası, ürünlerinde antibakteriyel koruyucu ve fonksiyonel konseptler üzerinde çalıştı. ShanghaiTex2021, tekstil endüstrisinin ürünlerinin vitrinde ve eşzamanlı etkinliklerde ürün güncelleme  ve optimizasyonu için yeni iş fırsatlarının keşfine olanak sağlayacak.

Sağlık Hizmetleri, Spor ve Antibakteriyel: Pandemi, sağlık ve güvenlik konusundaki pazar farkındalığını şüphesiz artırmıştır. Antibakteriyel, antiviral veya sporla ilgili tekstil teknolojilerinde yüksek büyüme bekleniyor.

Sürdürülebilirlik: Sürdürülebilirlik, sektörde bir mega trend haline geldi. Tüketiciler arasında çeşitli felaketlerin ardından artan eko-bilinçle, tekstil inovasyonu yoluyla eko-yaşam tarzlarını yeniden düşünmenin tam zamanı.

Yapay Zeka: Yapay zeka, işçilik maliyetlerini düşürmek ve üretimde verimlilik elde etmek için ortaya çıkan bir araç haline geldi. COVID-19'un sosyal etkinlik kısıtlamaları, AI(Artificial Intelligence) uzaktan yönetim ve otomatik üretim mekanizmalarının önemini daha da ortaya koydu.

Kapsamlı Veritabanı aracılığıyla O2O (Online To Offline- Çevrimiçi Çevrimdışı) Pazarlamasını Optimize Etme

ShanghaiTex Katılımcıları için Online Fuar Hizmetleri: Bu e-ticaret çağındaki "temassız" eğilime yanıt olarak ShanghaiTex, katılım hakkı kazanan tüm paydaşları bütünlükçü bir çevrimiçi etkinlikte biraraya getirecek. Uluslararası alıcılar ürün görsellerine ulaşabilir ve katılımcılara 24/7 ürün grupları hakkında sorularını dijital ortamda paylaşabilirler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.