Shanghaitex 2013’e Hazırlanıyor

Çin’de gerçekleştirilen önemli tekstil etkinliklerinden Shanghaitex, 2013 edisyonuna hazırlanıyor. İki yılda bir organize edilen fuar, 10-13 Haziran tarihleri arasında önemli küresel üreticileri ağırlayacak

  20 Mart 2013 18:24 Çarşamba
Shanghaitex 2013’e Hazırlanıyor

Shanghaitex, 16. edisyonu ile sektöre ivme kazandırmayı hedefliyor. 10-13 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlik, küresel piyasanın önde gelen üreticileri ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapacak. Şangay Uluslararası Fuar merkezinde yapılacak edisyonda son teknolojik ürünler sergilenecek. Son edisyonunda 23 ülkeden 1000'den fazla katılımcıya ev sahipliği yapan etkinlik, toplamda 55,080 ziyaretçi sayısı ile rekor kırmıştı. Başarılı sonuçları ile önemli fuarlar arasında yer aldığını gösteren etkinlik 92.000 metrekare alanı ile de katılımcılarını memnun etmişti. Dünyanın dört bir yanından gelen tekstil teknoloji üreticilerini ağırlayan fuar, aynı zamanda Çin tekstil sektörünün dönüşümü ve gelişmesi açısından öncü olmayı hedefliyor.

Etkinliği yeni teması ise, sanayi eğilimleri, piyasa ihtiyaçları ve bölge eğilimleri başlıklarını içeriyor. Organizatörler arasında yer alan Adsale Sergi Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Stanley Chu, etkinliğin rekabetçi piyasada firmalara başarılı çalışmalar yapma imkanı sağladığını söyledi. Ziyaretçilerin sürekli olarak verimliliklerini arttırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiğini açıklayan Chu, yeni tema ile de bölge üreticileriyle endüstri odaklı yenilikler yapacaklarını duyurdu.

Son Teknolojik Ürünler Fuardaki Yerini Alacak

Firmaların yeni ürünlerini piyasaya tanıtacağı özel sunumlar yapılırken, bu başlıklar altında örgü teknolojileri, teknik tekstil ürünleri, dijital baskı makineleri yer alıyor. Yüksek verimli üretim ve enerji tasarrufuna yoğunlaşan şirketler, katma değeri yüksek ürünleri piyasaya sunmayı hedefliyor. Etkinliğin beş temel alanda üretim alanına ev sahipliği yapacağı duyuruldu. Bunlar arasında örgü ve çorap makineleri, dokuma makineleri, iplik ve teknik tekstil makineleri, baskı, boya, terbiye makineleri ve yedek parça ve aksesuar makineleri yer alıyor.

Etkinliğin stratejik ortaklarından Chemtax Endüstriyel firması, dünya genelinde başarılı çalışmaları ile biliniyor. Hong Kong merkezli olan firma dünya genelinde 20 ofis ve şubesi ile faaliyet gösteriyor. Firma yetkilileri dünyanın en iyi tekstil makineleri üreticilerini ve profesyonel ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarın, son teknolojik ürünler ile başarılı bir edisyona katkıda bulunacaklarını ifade etti.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.