Screen Print India Aralık Ayında Ziyaretçileri İle Buluşacak.

Messe Frankfurt tarafından organize edilecek olan fuar 17 - 19 Aralık 2020 tarihleri arasında Yeni Delhi’de düzenlenecek.

  13 Ekim 2020 14:11 Salı
Screen Print India Aralık Ayında Ziyaretçileri İle Buluşacak.

Messe Frankfurt India, Screen Print India'nın 2020 baskısı için yeni tarihler açıkladı. Bu yıl Yeni Delhi'de lansmanını yapacak olan sergi, 17 - 19 Aralık 2020 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Mevcut küresel durum göz önüne alındığında, platform pazar talebini ve serigrafi, tekstil baskısı, dijital ve süblimasyon gibi sektörlerin analizinde kilit bir rol oynayacaktır.

Unlock 2.0'ın hükümet tarafından uygulanmasıyla Hindistan'daki işletmeler yavaş yavaş kapılarını tekrar açmaya başlıyor. Sektör oyuncuları ve sektör dernekleri ile yakın istişare içinde çalışan Messe Frankfurt India, Hindistan'ın yüzey baskı, tekstil baskı, süblimasyon ve dijital baskı teknolojileri için önde gelen ticaret fuarı Screen Print India için yeni tarihler açıkladı. Başlangıçta Mart ayında planlanan sergi, Aralık 2020'de Delhi lansmanını Gartex Texprocess India ile birlikte takvimine alacak ve sektör paydaşlarına yeniden pazara bağlantı kurmalarına, yeni pazar taleplerini keşfetmelerine ve tedarik zincirlerini yeniden inşa etmelerine olanak tanıyan güvenli bir iş ortamı sağlamayı hedefliyor.

Hindistan Pazarında Baskı Sektörü Büyüyor.

Sektör uzmanlarına göre, etiket ve ambalaj baskı endüstrisi önümüzdeki aylarda güçlü bir büyümeye tanık olacak, çünkü tek kullanımlık ve esnek ambalajlarda, sınırlı kullanım nedeniyle daha hijyenik olarak deneyimlenen bir artış yaşanacak. Gıda dağıtım ve paket servisi hizmetlerindeki artışın, tek kullanımlık ve esnek ambalaj talebini daha da artırması beklenmektedir. Yasaklar döneminde sektöre uzmanlardan değerli bilgilerle sektöre hizmet etme çabalarına takiben Messe Frankfurt Hindistan bir dizi web semineri düzenledi. BizzModell CEO'su Bay Dharminder Biharie, “Mevcut iş modellerindeki değişimin önemini korumak” üzerine odaklanan web seminerlerinden birinde şunları kaydetti: “Yasaklar sonrası dönemde yüzey ve dijital baskı endüstrisi rahat bir büyüme görecek, özellikle Mumbai, Delhi, Kalküta ve diğerleri gibi metro şehirlerinde gıda paketleme ve etiketleme üreticilerine olan talebin artması muhtemel ”

Eş Zamanlı Üç Fuar Gerçekleşecek

Serigrafi India 2020, Gartex Texprocess India 2020 ile birlikte Yeni Delhi'de görücüye çıkacak, böylece tekstil baskısı, serigrafi, dijital ve süblimasyon gibi sektörlerdeki en son teknik gelişme ve teknolojiyi tek bir çatı altında toplayacak. Lider imalat markaları, üç günlük etkinlik sırasında potansiyel iş ziyaretçilerine ve tüccarlara en yeni teknolojik tekliflerini canlı olarak gösterecek. Mevcut durumda, sergi, grafik endüstrisi ile ilgili konularda bilgi alışverişi oturumları için kilit endüstri oyuncularını bir araya getirmede kritik bir rol oynayacak ve katılımcılara ve ziyaretçilere en son trendleri sunmayı hedefleyecek.

Serigrafi Mükemmellik Ödülleri

Öne çıkan listeye ek olarak Screen Print India 2020, serigrafi endüstrisindeki trend belirleyicileri ve teknoloji mucitlerini onurlandırmak için Serigrafi Mükemmellik Ödülleri'ne ev sahipliği yapacak. Ödüller ayrıca, ödüllü serigrafi mükemmellik ürünlerini sergileyen özel bir “SPI Sample Gallery” niteliğinde olacak.

1994 yılına dayanan bir mirasa sahip olan Screen Print India, katılımcıların yenilikçi ve son teknoloji üretim teknolojilerini ve ürünlerini sergilemeleri için şüphesiz en güvenilir ve en becerikli iş platformu olmuştur. Bu yılki etkinliğin gündemi, pazarın yeniden biraraya gelmesini kolaylaştırmak, yüz yüze ağ oluşturmayı teşvik etmek ve bu sektörün ekonomideki büyümesini sağlamak için iş sürekliliğini sağlamak açısından önemli olacaktır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.