Rieter Itma Asia 2018 Fuarı’nda

Rieter iplik teknolojisinde geliştirdiği sistemleri Şangay’da yapılan Itma Asia 2018 fuarında müşterilerinin beğenisine sunacak.

  14 Ekim 2018 01:00 Pazar
Rieter Itma  Asia 2018 Fuarı’nda

Rieter, Itma Asia 2018 Fuarında yeni iplik makinelerini tanıtırken bir önceki iplik makinelerine de modernleştirme çözümleri sunacak. Rieter’in tanıtacağı iplik makineleri birbirinden farklı iki seri halinde bu fuarda yer alacak. Piyasaya süreceği 7 serisi makineler, iplik kalitesinin yüksek olduğu durumlarda müşteriye çözüm sunarken, 8 serisi iplik makinalarında ise, yüksek iplik kalitesinin yanı sıra, iş gücü kullanımını önemli oranda azaltarak işletmeciye fayda sağlayacak. Rieter, piyasaya sürdüğü bu yeni ürünle iplik fabrikaları için dijitalleştirmeyi ve üretimin kontrolünü sağlamayı hedeflerken, ayrıca ürün aralığını geliştiriyor Yeni nesil makineleri ile Rieter müşterilerine otomasyon, yüksek performans ile birlik de standart ve özel iplikler için tam kapsamlı bir esneklik sunuyor.

Cer Makinesi RSB – D 26’nın Lansmanı Yapılacak

Rieter ayrıca iplik hazırlama alanında Otoregüle Cer Makinesi RSAB – D 26’nın Şangay’da lansmanını gerçekleştirecek.. Cer bantı kalitesi, düşük imalat giderleri ve kolay işletme ve bakım özellikleriyle öne çıkan ürün dikkatleri üzerinde toplayacak. Bütün bunların dışında Rieter standında sergilenecek olan SSM’in yeni CWX – W makinesi düşük enerji kullanımı ile dikkat çeken ürünlerin başında geliyor.

Rekabetçiliği ve maksimum etkili çalışma için özelleştirilmiş sistemler sunmayı hedef alan Rieter, daha önce satışı yapılan cihazlar için de modernleştirme çözümleri sunarken, aynı zamanda fuar sırasında ring iplik makinesi G32, kompakt iplik makinesi K47, rotor dokuma makinesi R36 ve J26 ‘ yı sergileyecek. Böylelikle Rieter 4 farklı proses hattını müşterilerine yakından anlatacak.

Yakın Plan Rieter

Merkezi İsviçre Winterthur’da bulunan Rieter firması, kısa elyaf iplik kullanılan tekstil makineleri ve bileşenleri için dünya pazarında lider tedarikçi olarak görülüyor. Firma, doğal ve sentetik elyaf ve bunların karışımlarını ipliğe dönüştürmek için kullanılan sistemleri, makineleri ve teknoloji bileşenlerini geliştirmekte ve üretmekte. Rieter, aynı zamanda piyasada mevcut dört nihai eğirme sisteminin de dünya çapındaki tek tedarikçisi. 10 ülkede 17 üretim tesisi bulunan firma, yaklaşık 5.250 kişilik küresel bir işgücü de istihdam etmekte.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.