Prima MU Katılımcıları Belirlendi

6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Prima MU ikinci edisyonunda yer alacak katılımcılar belirlendi.

  10 Haziran 2016 09:10 Cuma
Prima MU Katılımcıları Belirlendi

Prima MU ikinci edisyonu için katılımcı seçim dönemi başarıyla sona erdi. Fuar, bu yıl toplamda 121 İtalyan ve yabancı katılımcıya ev sahipliği yapacak. 107 İtalyan firmanın yanı sıra Fransa, İngiltere, Japonya, Portekiz ve Slovenya’dan toplam 14 katılımcının yer alacağı fuar, küresel moda endüstrisi için önemli bir vitrin haline gelecek. Prima MU birinci edisyonu da 66 İtalyan katılımcının yanı sıra 706 firmadan 1580 yüksek nitelikli işletmeci tarafından ziyaret edilmişti.

Prima MU, Lineapelle tarafından organize edilen Anteprima Fuarı ile eş zamanlı olarak 6-7 Temmuz tarihlerinde, Portello Fieramilanocity’de gerçekleştirilecek.

Fuarda sergilenecek koleksiyonlar ağırlıklı olarak müşteri eksenli ve kişiye özgü markaları hedef alıyor.

6-7 Temmuz tarihlerinde Prima MU ile başlayan etkinlikler 6-8 Eylül 2016 tarihlerinde yapılması planlanan Milano Unica edisyonu ile devam edecek. Katılımcılar ve ziyaretçiler için baştan aşağı yenilenen Milano Unica, Milano Expo sırasında 20 milyondan fazla kişi tarafından ziyaret edilen Rho’da yapılacak.

Milano Unica Genel Müdürü Massimo Mosiello, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede,“Rho Fiera fuar alanı, her türlü ihtiyacımızı karşılaması, özellikle ulaşım bağlantıları ve otopark açısından, bizim için mükemmel bir yer.” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.