Öngörülemeyen Başarı Rusya Moda Pazarı

Collection Première Moscow, "S’elections moscow 2020" Rus sipariş sezonuna İlkbahar / Yaz 2021’i buluşma platform olarak sundu.

  19 Ekim 2020 07:38 Pazartesi
Öngörülemeyen Başarı Rusya Moda Pazarı

CPM organizatörleri, CPM'ler arasında özel etkinlik olarak kullanılması planlanan yeni alt marka "s’elections" tekliflerini farklı bir lokasyonda konsantre alternatif hızlı bir şekilde hayata geçirdi. Moskova konser salonu Main Stage, Rusya'da bu sonbaharın tek canlı sipariş kapsamlı fuar olarak 16 ülkeden 180 markaya mükemmel bir şekilde ev sahipliği yaptı.Sitede zorunlu dijital kayıt kapsamında 4.017 katılımcı sayıldı. Ayrıca, Rusya Moda Perakende Forumu'nun çevrimdışı / çevrimiçi formatında 1.100'den fazla çevrimiçi uzman, Rusya Merkez bölgesi’nin satın alma gücüne uzak doğudan alıcılar (Rusya-Çin sınırı hala kapalı) katkıda bulundu. Bu zamanlarda alışılmadık ve beklenmedik.

Messe Duesseldorf Moskova Yönetim Direktörü Thomas Stenzel: “Türkler gelebilir, İtalyanlar en büyük katılımı deneyimleyebilir, Rus markaları güçlü ve gönülden katılım sağladı: Öngörülemeyen başarı! BACT TO BUSINESS -İŞE DÖNÜŞ- biz moda severler için çok iyi hissettiriyor! "

Katılımcılar Memnun

"S'elections moscow 2020" projesi Direktörü Nikolay Yartsev: "CPM'de geleneksel olarak yer alan 16 ülkeden markalar için pazara yeni bir görsel sunum galerisi konsepti sunmayı başardık. Ayrıca moda sektörüne perakendeden çoktan iyi yorumlar almış yeni isimleri tanıtmayı başardık. Ancak daha da önemlisi, Kuzey Kafkasya'dan Uzakdoğu'ya Rusya'nın çok sayıda bölgesinden gelen alıcıların ziyaretlerinin endeksleri ve sonuçlarının tüm beklentileri aşmasıdır. İncelemelere bakılırsa, katılımcılar kalıcı iş ortaklarıyla buluşmayı ve yeni bağlantılar kurmayı başardılar ve ziyaretçiler 2021 ilkbahar / yaz sezonu için iyi siparişler verebildiler. '

IGEDO & CPM Türkiye Temsilcisi Evindar Akcan: 'Burada, “s’elections moscow 2020” de olmaktan çok mutluyuz, çünkü günümüzde dünyanın hiçbir yerinde neredeyse hiçbir profesyonel moda fuarı yok: ya iptal ediliyor ya da bir çevrimiçi formata aktarım sağlanıyor. Oysa burada kendimizi herkesin mutlu olduğu, her şeyin yolunda gittiği, müşterilerin gelip görüşmelerin yapıldığı gerçek bir platformda buluyoruz. Şubat 2020'de CPM'de 110 şirketi tanıttık ve önümüzdeki Şubatta dünyanın durumunun düzeleceğini umuyoruz ve şimdiden birçok markadan ön başvuru aldığımız için 100'den az Türk şirketini tekrar getireceğiz. '

Eş Zamanlı Etkinlikler

İş programı, etkinliğin dört günü boyunca gerçekleşti. Stratejik ortakların desteğiyle düzenlenmiştir: Fashion Consulting Group, PROfashion media holding, Retail.ru portalı ve “Fashion prokachka” Telegram kanalı. Anush Gasparyan, FCG Ticari direktörü, VM Guru ajansının kurucusu Anna Balandina, RBC'den Evgenia Vinokurova, VMC Retail'den Marina Polkovnikova, “Fashion prokachka” Telegram kanalının yazarı Olga Steinberg, Shtab CEO'su Stanislava Nazhmitdinovaajansı ve diğerleri geçtiğimiz sezon konuşmacılar arasındaydı. Corona virüsü salgını karşısında krizin üstesinden nasıl gelinir, üreticiler, perakendeciler ve tüketiciler arasında yeni iletişim kanalları nasıl kurulur; Instagram ve Tik-Tok sosyal ağlarında kullanım için etkili araçların analizi, markalar için kendi e-ticaret satış kanallarının geliştirilmesi vb. - tartışmanın ana konuları haline geldi.

Moda Danışmanlık Grubu CEO’su Anna Lebsak-Kleimans: " Pandeminin sonuçlarına "ilişkin değerlendirme yapmak için henüz erken, devam ediyor ve çoğu ülkede kısıtlayıcı önlemler zor olmaya devam ediyor. Ortak günlük yaşamımız, birçoğunun çok yararlı olduğu ve gelecekte de bizimle kalacağı ortaya çıkan önemli değişikliklerden geçti. Uzaktan iş verimliliği, çevrimiçi eğitim esnekliği ve çevrimiçi mağazaların sağladığı rahatlık - bunların tümü hem olumlu bir etkiye sahipti hem de dijital gelişime iyi bir itici güç verdi. “S'elections moscow 2020” de koleksiyonlarını alıcılara ilk kez b2b show room formatında sunan şirketleri görüyoruz; ve iş programı sosyal ağlarda canlı olarak kullanıma sunuldu. Yeni gerçeklikte, kişisel temaslar ve ilişkiler ön plana çıktı, partnerleriniz ve izleyicilerinizle aynı dili konuşmak, aynı toplumun üyeleri olmak çok önemli. Organizatörlerin profesyonel çalışmalarının amaçladığı şey tam olarak budur! "

Rusya Alıcılar Birliği Başkanı Elena Bugranova: 'İzolasyondan bu yana moda markaları ve alıcıları için ilk profesyonel etkinliği düzenlemeyi, bunu bir iş programıyla geliştirmeyi ve garanti altına almayı başaran "Messe Duesseldorf Moskova" ortaklarına gerçekten hayranım. Etkin çalışma ve iletişimi mümkün kılan katılımcılar ve misafirler için maksimum konfor. '

İthib’e Büyükelçiden Ziyaret

Türkiye'nin Rusya Büyükelçisi Mehmet Samsar, 17 Eylül'de resmi bir ziyaretle etkinliğe geldi. Samsar, “s'elections moscow 2020” projesinin Türk katılımcılarına desteğini ifade etti ve Türkiye moda endüstrisi üreticileri derneği olan İTKİB temsilcileriyle bir iş toplantısı düzenledi.

Rusya Alıcılar Birliği Başkanı Elena Bugranova,Rusya Moda Endüstrisi Birliği (RAFI) Başkanı Tatiana Belkevichve Krasnodar Bölgesi Sanayi Departmanı Başkan Yardımcısı Mikhail Doroshkovve Dmitry Korolev, Krasnoda bölgesinin Sınai Kalkınma Fonu Direktörü, sergi salonları galerisinde sunulan koleksiyonları görebildi.

Fuar katılımcısı "Niada" show room CEO’su Olga Kudryavtseva fuarı değerlendirirken "Yalnızca iç çamaşırı ve plaj kıyafetleri ile ilgileniyoruz, birçok uluslararası markayı temsil ediyoruz ve pandemi sırasında en çok talep gören şey tam da bu segmentti. Bu nedenle, sonuçlarının üstesinden gelmek bizim için artık o kadar zor değil. Rusya tatil köyleri, Türkiye ve Dubai çoktan açıldı ve insanlar tatile uçtu, bu yüzden müşteriler bu yıl plaj kıyafeti satın aldı. Yeni proje "s'election moscow 2020" açıkça bir başarıydı, birçok kişi geldi. Etkinliğin dört günü boyunca sürekli toplantılar yapıldı, herkes canlı iletişimi kaçırıyordu, hatta rahatlayacak zamanımız bile yoktu." Dedi.

Fuarın ziyaretçilerinden olan Tatiana Romashova, "Megameh" mağazası (Vladimir):" s’elections moscow 2020 "nin gösteri standlarını ve organizasyonu çok seviyoruz. Çok rahat, rahat ve verimliydi. Temaslarımı ve varlığımı bu etkinlikte tutmak benim için çok önemli. Tanıdık yüzler gördüm, yeni ortaklarla tanıştım ve sipariş verdim. Krize rağmen, organizatörler bizi yeni bakış açılarıyla memnun etmeye devam ediyor, çok minnettarım ve kesinlikle yeni sezon için geleceğim! " değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.