NRW Invest Türk Yatırımcıları Ödüllendirdi

Kuzey Ren-Vestfalya (NRW)Eyaleti Ekonomi Bakanlığı ve NRW Invest, Türk firmalarını Kuzey Ren-Vestfalya’da gerçekleştirdikleri yatırımlarından dolayı ödüllendirdi.

  08 Kasım 2013 20:35 Cuma
NRW Invest Türk Yatırımcıları Ödüllendirdi

Almanya Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomi Bakanlığı ve Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti resmi kalkınma ajansı NRW.INVEST, Türk firmalarına gerçekleştirdikleri başarılı ve yenilikçi yatırımlarından dolayı NRW Invest Award Turkey  ödülünü İstanbul’daki Alman Başkonsoluğunda takdim etti. Ödüller, Moers şehrindeki tesisiyle kimya şirketi NEDEX’e, Troisdorf’da yerleşik halı üreticisi Merinos’a ve ayrıca yatırımlarını Düsseldorf merkezli olarak başlatan kozmetik uzmanı B’IOTA şirketlerine verildi.

Ödül töreninde konuşan Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Ekonomi, Enerji, Sanayi, KOBİ ve Zanaat Bakanı Garrelt Duin Kuzey Ren-Vestfalya için Türk yatırımcıların öneminin artmaya devam ettiğinin altını çizdi. Duin; “Bölgemizdeki Türk firmaları hem ekonomik hem de kültürel anlamda bizi önemli atılımlara teşvik etmekte ve eyaletimizin gelişmesi ile rekabet gücünün artmasına belirleyici bir katkı sağlamaktalar. NRW Invest Award Turkey ödülü ile de bizler söz konusu firmaların Kuzey Ren-Vestfalya için sundukları bu performansı onurlandırmak istiyoruz” dedi.

NRW.INVEST Genel Müdürü Petra Wassner de konuyla ilgili olarak şunları ekledi: “Bugün  NRW.INVEST AWARD TURKEY 2013 kazananlarını eyaletimizdeki diğer birçok Türk yatırımcısını temsilen ödüllendiriyoruz ve bu firmaların Kuzey Ren-Vestfalya’da yerleşik olmalarından dolayı gurur duymaktayız.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.