Modanın Son Trendleri Fashion SVP’de Sergilenecek

İngiltere'nin en özgün moda organizasyonlarından biri olan Fashion SVP, Kasım edisyonunu moda profesyonelleri ile buluşturuyor.

  06 Eylül 2016 09:20 Salı
Modanın Son Trendleri Fashion SVP’de Sergilenecek

İlk kez 2011 yılında yapılmaya başlanan ve 2016 yılından itibaren yılda iki edisyon halinde gerçekleştirilmeye devam eden hazır giyim ve moda fuarı Fashion SVP,  Kasım edisyonunda sektörün ileri gelen modacı ve tedarikçilerini bir araya getirecek. Haziran ayında gerçekleştirilen edisyonu ile büyük ilgi gören ve yaklaşık yüzde 40 büyüme gösteren fuar, 15- 16 Kasım tarihlerinde Londra Olympia’da ziyaretçilerini ağırlayacak. Kasım ayında düzenlenecek olan etkinlikte yepyeni eklemeler yer alırken, ayakkabı ve aksesuar sektörü ile ilgili yeni gelişmeler de ziyaretçilerle buluşturulacak.

İngiltere, Fransa, İtalya, Litvanya, Portekiz, Rusya, Makedonya, İspanya, Mısır, Yunanistan, Kıbrıs, Bulgaristan, Romanya, Tunus, Peru, Polonya, Türkiye ve daha birçok ülkeden 140 üretici ve tedarikçinin yer alacağı Fashion SVP, profesyonel bir ortamda yüz yüze görüşmeler, yeni iş bağlantıları ve yeni ilişkilerin geliştirilmesi ile ilgili fırsatlar sunacak.

Amanda Wakeley, ASOS, Boohoo.com, Debenhams, Dolce & Gabbana, House of Fraser, John Lewis, LK Bennett, Marks & Spencer, River Island, Next, Jaeger, Ted Baker, Zalando gibi İngiltere ve Avrupa’dan önemli alıcıların yer aldığı etkinlik kapsamında, üretici ve tedarikçiler son koleksiyonlarını sunma fırsatı yakalayacaklar.

Fashion SVP Kasım edisyonu, sergilenen yenilikçi koleksiyonların yanı sıra seminerlerden atölye çalışmalarına kadar birçok program ile de moda endüstrisinin son trendlerini görmek isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.