Modanın Kalbi Hong Kong’da Atacak

4-7 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Hong Kong Moda Haftası uluslararası marka ve tasarımları bir araya getirerek dünya moda endüstrisine ışık tutacak.

  23 Haziran 2016 09:00 Perşembe
Modanın Kalbi Hong Kong’da Atacak

Bu yıl 4-7 Temmuz tarihlerinde modanın kalbinin atacağı Hong Kong Moda Haftası İlkbahar-Yaz Dönemi, 1200’e yakın uluslararası firmayı ağırlamaya hazırlanıyor. Hong Kong Convention and Exhibition Centre’de düzenlenecek olan moda haftası bu yıl 23. Edisyonu ile ziyaretçilerine modaya dair her detayı sunacak. Fuarda öne çıkan bölümler arasında moda galerisi, uluslararası tasarımcılar vitrini, emporium de mode, aksesuar dünyası eşarp ve şal salonu, erkek giyim ve kumaşlar bulunuyor. Ayrıca bu yıl fuara kadın giyim ve triko adı altında 2 yeni bölüm eklenerek fuarın kapsamı daha da genişletilmiş oldu.

Hong Kong Moda Haftası’nın en önemli unsurlarından biri de birbirinden özel defileler olacak. Önemli tasarımcıların koleksiyonlarını sergileyeceği defilelerin yanı sıra, fuar sırasında Fashion Snops, WGSN Grup ve Satın Almacılar Forumu tarafından gerçekleştirilen trend seminerleri de moda endüstrisinin önde gelenlerini buluşturarak önemli bir networking ortamı sunacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.