ModAmont, Hedef Büyüttü

ModAmont, Sonbahar edisyonunu 19-21 Eylül tarihleri arasında Paris’te Nord Villepinte Salon 3’te organize edecek.

  16 Haziran 2012 00:14 Cumartesi
ModAmont, Hedef Büyüttü

Küresel piyasanın en önemli moda ve aksesuar ürünleri fuarlarının başında gelen ModAmont, 19-21 Eylül 2012 tarihinde Paris’te gerçekleştirilecek. Aksesuar ve moda alanında başarılı çalışmalar yapan firmaların yer aldığı organizasyon, aynı zamanda moda dünyasının ilham kaynağı olarak adlandırılıyor. Özel alıcılarında ziyaret etmesi beklenen fuarda bu sene dört tane forum düzenlenecek.

İlk forumda hazırgiyim, aksesuar trendleri ve sezonun renkleri ele alınırken, ikinci forumda ayakkabı ve deri giyimler üzerine tanıtımlar yapılacak. Üçüncü forumda ise mücevher ve takı setleri değerlendirilirken, en son olarak ta katılımcıların ve ürünlerin gösterideki yeri hakkında çalışmalar yapılacak. Fuar için özel olarak hazırlanan trend kitabıyla yoğun bir tanıtım yapan organizatörler, aynı zamanda gelecek yılın moda akımlarına yönelik ipuçları hakkında da değerlendirmeler yapacak. Önümüzdeki yıl moda eğilimlerine yönelik önemli bilgilerin yer aldığı trend kitabında, özellikle iki başlık öne çıkıyor; Deri ürünler ve mücevherler. Özellikle ayakkabı, kemer, eldiven, valiz gibi derinin en çok kullanıldığı alanlara yönelik bilgiler yer alıyor.

Deri ürünleri bu yıl dört farklı temada düzenlenen ürünlerin sergilenmesine sahne olacak. Bu ürün başlıkları Amazon, Atlantis, Hampshire ve Karayipler olarak belirtiliyor. Diğer önemli başlık ise mücevher ve takıların oluşturduğu uygulamalar olarak sayılabilir. Burada ModAmont katılımcılarının dikkatle takip ettiği teknik bileşenleri taş, zincir, ren taşlarından oluşan aksesuarlar öne çıkıyor. Tüm etkinliklerin dışında da her katılımcının aktivitelerinin gösterildiği bir ekran ile görsel şölen sunularak, eğlenceli alanlar oluşturulacak.

Geçen Yıl 270 Firma Katılmıştı

Yılda iki kez düzenlen fuarın, Şubat ayında gerçekleştirilen edisyonunda 21.500 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştı. Önemli bir ziyaretçi sayısını yakalayan fuara katılanlar arasında ise küresel piyasanın önde gelen tasarımcıları, üst düzey yöneticiler, alıcılar ve aksesuar üreticileri bulunuyor. Şubat ayında yapılan edisyonda 23 ülkeden gelen 270’ten fazla katılımcı yer alırken, en çok öne çıkanlar arasında, düğme üreticileri, metalik aksesuar üreticileri, paketleme alanında üretim yapan firmalar, modacılar gibi tekstil alanında hizmet veren birçok şirkete ev sahipliği yapmıştı.

Fuarın diğer bir özelliği ise; katılımcıların yüzde 60’lık kısmının yurt dışından gelen, üreticilerden oluşması olarak belirtilirken, moda alanında kendini geliştirmek, yeniliklere ayak uydurmak isteyen herkesin fuarda yer alması gerektiği de ifade ediliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.