Moda Profesyonelleri Texstart İstanbul’da Buluştu

Texstart İstanbul, gerçekleştirilen ilk edisyonu ile profesyonel ziyaretçilerden büyük ilgi görürken, moda endüstrisine yeni bir soluk getirdi.

  15 Kasım 2017 01:00 Çarşamba
Moda Profesyonelleri Texstart İstanbul’da Buluştu

8-10 Kasım 2017 tarihleri arasında Wow İstanbul Otel ve Kongre Merkezi’nde ECR Fuarcılık ve Texstart Co. ortaklığında, ilk kez gerçekleştirilen Texstart İstanbul Kumaş, İplik, Moda, Konfeksiyon ve Aksesuarları Fuarı moda profesyonellerini ağırladı.

Pamuklu, yünlü, ipek, keten, sentetik, örme, fonksiyonel kumaşlar ve teknik tekstil ürünleri, elyaf, iplik, nakış, dantel ürünleri, hazır giyim aksesuarları, tasarım ajansları ve tekstile dayalı CAD / CAM / CIM teknolojileri üreticilerinin yer aldığı Texstart İstanbul Fuarı; Çin ve Türkiye'den tekstil tedarikçilerini, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerle hazır giyim üreticileri ile buluşturdu.

18 Ülkeden Ziyaretçi Akını

Toplam 67 katılımcının yeni trendlerini Ortadoğu ve Doğu Avrupa’dan gelen tasarımcı ve satın almacılarla buluşturduğu fuarı, 3 gün boyunca Türkiye başta olmak üzere Çin, İran, Hollanda, Suriye, Suudi Arabistan, Almanya, Gana, İsrail, Hindistan, Filistin, Almanya, Amerika, Ürdün, Katar, Sırbistan, Kosova ve Arnavutluk’tan 3.164 kişi ziyaret etti.

Çin’in önde gelen kumaş ve aksesuar üreticilerinden oluşan yaklaşık 37 katılımcının, Türk tekstil sektöründen 30 katılımcı ile birlikte hazır giyim ve moda sektörü ile buluştuğu bu özel etkinlik, Çin ve Türkiye arasında önemli bir ticaret platformu oluşturdu. Yeni müşterilere ulaşmaya ve var olanlar ile ilişkileri güçlendirmeye yardımcı olan, üretici ve tedarikçilere satışlarını arttırma fırsatı yaratan Texstart İstanbul,  yoğun ilgi gördü.

Moda Endüstrisi Trendleri Yakından Takip Etti

Nişantaşı Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi işbirliği ile oluşturulan Trend Alanı ve “Tasarımda Çin-Türk Kültür Alışverişi” konulu paneli ile moda endüstrisine ilham kaynağı olan Texstart İstanbul, KOSGEB desteği ile de katılımcılara önemli avantajlar sağladı.

Uluslararası alıcıların yoğun ilgi gösterdiği fuar, kumaş& aksesuar alanındaki yenilikleri dünya markalarının koleksiyonlarına taşımak üzere önemli bir platform oluşturdu.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.