Moda Profesyonelleri Première Vision Paris’te Buluşuyor

Moda ve tekstil endüstrisi profesyonellerini bir kez daha modanın başkentinde biraraya getirecek olan Première Vision Paris, 2017-18 Sonbahar/Kış sezonu için ilham veren fikirlere ev sahipliği yapacak.

  05 Ağustos 2016 09:00 Cuma
Moda Profesyonelleri Première Vision Paris’te Buluşuyor

İplik, kumaş, hazır giyim, deri, aksesuar ve tasarımlardan oluşan 6 ana kategoride ürünlerin sergilendiği dünyanın en prestijli moda fuarlarında biri olan Première Vision Paris, 13-15 Eylül 2016 tarihlerinde moda ve tekstil endüstrisinin profesyonellerini ağırlayacak. İplik üreticileri, dokumacılar, aksesuar üreticileri, tasarım stüdyoları, deri ve hazır giyim üreticilerinden oluşan  katılımcıların yeni koleksiyonlarını sergilemek ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek üzere katılacağı etkinlik kapsamında bu yıl birbirinden farklı aktivitelere yer verilmesi planlanıyor.

Yüksek kalite ve seçkin katılımcılarıyla dikkat çeken edisyonlara imza atan Première Vision Paris, 2016 sonbahar edisyonunda da 1,898 katılımcısı ile benzersiz koleksiyonların yer alacağı  bir etkinliğe sahne olacak. Endüstrinin en önemli moda profesyonellerine yönelik bu küresel etkinlik, 2017-18 Sonbahar/Kış sezonu için ilham veren yenilikçi koleksiyonlar ile dinamik bir edisyon vaat ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.